Mit gondoltok a kézfej és nyaktetoválásról ?
Attol függ kin, milyen, mekkora stb
Nekem tetszenek a tetkók más emberen, mert magamon nem merném, viszont nagyon kényes vagyok ilyen szempontból kevés az ami igazán megfog.
Én azt gondolom hogy prolis. Persze nem csak az említett területeken hanem bárhol máshol is, függetlenül a nemtől, életkortól, egyszóval mindenkin aki él és mozog.
A fő határ a tetováltak és a nem tetováltak között húzódik meg. Ha már elprolisodtál már olyan mindegy hogy a tested melyik részét képzeled kifestőkönyvnek; hasonlóan egy kisstílű drogcsempészhez aki hol a gyomrát hol a végbelét képzeli trezornak. Azon az alja szinten ez már lényegtelen.
Mint mindn más tetkóról. Szeret, szép. Másokon. Velem az a baj, hogy nem vagyok ugyanolyan, mint 10 éve (sem kívül, sem belül) és valószínűleg 10 év mulva sem leszek ilyen mint ma. A tetkó meg végleges.
Anyám mondta kamasz koromban, hogy nyugodtan tetováltassak, de ha rá hallgatok az első egy félmeztelen nő lesz, mert ahogy öregszem, ő is úgy fog megereszkedni rajtam. Azóta is csak másokon nézegetem, hogy milyen szép a tetkójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!