Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerül ujjra és...

Mennyibe kerül ujjra és kézfejre a tetoválás?

Figyelt kérdés

Miskolcon szeretném csináltatni, így az is érdekelne, hogy melyik tetoválót ajánlanátok, a tetoválások szinte csak vonásokból állnak, ezért vagyok kíváncsi az árára, hogy mennyire fáj, és mennyi időt vesz igénybe kb.?

Az alábbi két tetoválást szeretném: [link]

#tetoválás #ujj tetoválás #tetoválás miskolcon
2020. szept. 27. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ilyen igénytelen sufnimintát egy óra se lesz felvarrni, szóval az adott szalon alapárától függ.
2020. szept. 27. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt a képet találtam a mintákról, amin rendesen kivehető, hogy mi is van rajta. A kép minősége miatt elég homályos a szöveg része, jobb minőségben nem találtam képet, szóval csak ilyen "kb. ilyet szeretnék" kép lenne. De köszönöm a választ.:D
2020. szept. 27. 14:37
 3/6 anonim válasza:
100%
Készülj fel hogy kopni fog(ujjról jelentősen)kézfejről minimálisan.. Tapasztalat
2020. szept. 28. 01:15
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Ilyet egy normális szalon nem fog elvállalni.
2020. okt. 1. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

Az a hatalmas ordas blowout is a koncepció része? 🤔🤔🤔 Ráadásul kézfejen ahol magától amúgy nem is szokott mint pl tenyéren.

Mondjuk simán megoldható, de sose kérte még senki, hogy direkt csesszem már el neki...most ez ilyen avant-garde dolog már?💀💀💀

Ujjon ha azon a részen van ahol van pihe, ott megmarad ha gyógyulás közben nem bactatod. Pláne ha ennyire vastag.

2020. okt. 2. 02:48
 6/6 anonim ***** válasza:
57%

Ez valami nagyon sz4r. Akár háznál is megtudják csinálni ilyen szépre.

Amúgy max egy 10es lenne, fél óra

2020. okt. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!