Mit szól a családod a tetkóidhoz?
Figyelt kérdés
eddig két tetkóm van csak, mindkettő erős jelentéssel bír, családtaggal közösek.
mostmár viszont el szeretnék indulni a “saját utamon” tetkók terén, olyan mintákat is akarok, amik nekem tetszenek, nekem jelentenek valami olyat, ami másnak semmit.
vagy csak olyan mintákat, amik egyszerűen tetszenek és kész.
én testem, azt csinálok vele amit akarok, tudom.
nektek mit szóltak a tetkóidhoz?
2021. febr. 15. 09:48
11/16 Bellatrix:3 válasza:
Nekem is van 8 és jövő hónapban varratom a következőt.
Anyám kifejezetten utálja, de beleszólása nincs. Apám sem nagy rajongó de őt kevésbé zavarja és meg is érti, hogy ez nekem fontos és az is lesz míg élek. :)
Más emberek meg nem számítanak. Akik szeretnek olyan szeretnek amilyen vagyok nem számít nekik, hogy hogy nézek ki a belső a fontos.
25/N
12/16 anonim válasza:
Anyukám inkább elszomorodik tőle hogy csináltattam (meg még fogok is), apám nem is tud róla hogy van mert nem túl gyakran beszélünk/találkozunk de tudom hogy ő is utálja, mamám se szereti, papám néha gúny tárgyává teszi, de hát ez van, én meg odáig vagyok értük, de ezt én már úgyis megszoktam hogy a családból én lógok ki a sorból és vagyok a különc. Egyébként így is nagyon visszafogom magam és kevesebb van rajtam jóval mint amennyi ötletem lenne.
13/16 anonim válasza:
Anyám alapból úgy volt vele hogy amíg nem valami baromságot/megbotránkoztatót varratok (mittudomén végig a hátamra egy feltrancsírozott pucér nőt) vagy a kezemre/arcomra addig ő nem szól bele, szóval a mostaniak közül van ami még tetszik is neki, néha elgondolkozik hogy ő is csináltat egy picit.
14/16 anonim válasza:
Ja igen, utolsó vagyok, apámat meg nem igazán érdekli, ő is úgy van vele hogy azért ne horogkeresztet a homlokomra de minek szóljon bele ha én fogom viselni.
15/16 anonim válasza:
Lesz*rom, senkinek semmi köze hozzá.
16/16 anonim válasza:
Mármint ahhoz, hogy van-e tetoválásom vagy sem.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!