Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit szól a családod a tetkóidhoz?

Mit szól a családod a tetkóidhoz?

Figyelt kérdés

eddig két tetkóm van csak, mindkettő erős jelentéssel bír, családtaggal közösek.

mostmár viszont el szeretnék indulni a “saját utamon” tetkók terén, olyan mintákat is akarok, amik nekem tetszenek, nekem jelentenek valami olyat, ami másnak semmit.

vagy csak olyan mintákat, amik egyszerűen tetszenek és kész.

én testem, azt csinálok vele amit akarok, tudom.

nektek mit szóltak a tetkóidhoz?

2021. febr. 15. 09:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyám kiakadt,azt mondta,ez nem fog ám lejönni😁
2021. febr. 15. 10:55
 2/16 A kérdező kommentje:
azthiszem :D
2021. febr. 15. 11:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semmi extrát, ízléses kisebb méretű tetoválásaim vannak, olyan helyeken ahol el is lehet őket takarni, így nem volt ellenükre.
2021. febr. 15. 13:04
 4/16 $$$$$ ***** válasza:
100%

Nekem 3 tetkom van. Nem igazan örültek nekik ,de elfogadtak. Még akarok egy jó párat de megigertem ,hogy ameddig ithol lakok nem lesz több(egyetemista vagyok).

20/F

2021. febr. 15. 14:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Apukám először azt mondta, hogy szép. Aztán meg nagyon meglepődött, mert azt hitte hogy csak henna.:D
2021. febr. 15. 19:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyám értelmetlen feltűnési viszketegségnek gondolja,apám gyűlöli őket és a tetovált embereket eleve. Fél alkar, tarkó és kézen pár kisebb szir-szar. Az elsőnél 17 voltam, apám elől évekig titkolni kellett.... :D Részeg volt, mikor megmutattam neki, akkor nem cseszett le, és utána már csak mindig mondja, hogy baromi ronda az összes :D Piercingem is több volt, ugyanezeket a reakciókat váltotta ki szüleimből :D
2021. febr. 15. 21:37
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

A saját utad bizony a prolik útja lesz ha tetkókkal akarod kikövezni. Én elhiszem hogy könnyű út az ahol kiperkálod a zsét aztán végigfekszel pár órát és megvan az eredmény, de hidd el ha kicsit megerőltetnéd magad akkor a valós teljesítmény megbecsültebb végeredménnyel jutalmazna.

Bárhol ahol legalább kis világosság gyúlt a fejekben ott a tetoválást megvetik. Nyilván sok család van ahol nagyon szeretik egymást az emberek, mégse rohan mindenki viszkető bőrrel az első tetoválószalonba. És ez azért van mert sokan képesek felismerni hogy az egymás iránti szeretetnek és megbecsülésnek ezer és egy jobb módja van mint az igénytelen prolik tetkós divatja. Próbálj meg kitalálni prolifalva legsötétebb sikátorából és majd meglátod hogy lehet ezt másképp is.

2021. febr. 16. 15:01
 8/16 A kérdező kommentje:

az nagyon komoly ha te ugy megitelsz mar egy embert hogy ilyen olyan tetkoja van... tudod ez semmit se jelent.

ettol meg lehet tobb erteku az az ember mint te vagy, sot biztosan tobb erteku, mert o nem lesz ilyen eloiteletes szuk latokoru mint te

buszke lehetsz magadra ;D

2021. febr. 16. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Látod, neked sem tilos megítélni valakit az alapján hogy elítéli a tetkókat.
2021. febr. 16. 19:48
 10/16 $$$$$ ***** válasza:
100%
A tetko alapjan senkit se lehet elitelni. De azt aki elitel valakit azert mert tetkoja van én igen is elitelem . Mert egy csőlátásu,maradi,élettelen ember. Pont mint a 7-es. Semmibe se nézem a hozzá hasonló embereket.
2021. febr. 16. 21:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!