Mit szól a családod a tetkóidhoz?
eddig két tetkóm van csak, mindkettő erős jelentéssel bír, családtaggal közösek.
mostmár viszont el szeretnék indulni a “saját utamon” tetkók terén, olyan mintákat is akarok, amik nekem tetszenek, nekem jelentenek valami olyat, ami másnak semmit.
vagy csak olyan mintákat, amik egyszerűen tetszenek és kész.
én testem, azt csinálok vele amit akarok, tudom.
nektek mit szóltak a tetkóidhoz?
Nekem 3 tetkom van. Nem igazan örültek nekik ,de elfogadtak. Még akarok egy jó párat de megigertem ,hogy ameddig ithol lakok nem lesz több(egyetemista vagyok).
20/F
A saját utad bizony a prolik útja lesz ha tetkókkal akarod kikövezni. Én elhiszem hogy könnyű út az ahol kiperkálod a zsét aztán végigfekszel pár órát és megvan az eredmény, de hidd el ha kicsit megerőltetnéd magad akkor a valós teljesítmény megbecsültebb végeredménnyel jutalmazna.
Bárhol ahol legalább kis világosság gyúlt a fejekben ott a tetoválást megvetik. Nyilván sok család van ahol nagyon szeretik egymást az emberek, mégse rohan mindenki viszkető bőrrel az első tetoválószalonba. És ez azért van mert sokan képesek felismerni hogy az egymás iránti szeretetnek és megbecsülésnek ezer és egy jobb módja van mint az igénytelen prolik tetkós divatja. Próbálj meg kitalálni prolifalva legsötétebb sikátorából és majd meglátod hogy lehet ezt másképp is.
az nagyon komoly ha te ugy megitelsz mar egy embert hogy ilyen olyan tetkoja van... tudod ez semmit se jelent.
ettol meg lehet tobb erteku az az ember mint te vagy, sot biztosan tobb erteku, mert o nem lesz ilyen eloiteletes szuk latokoru mint te
buszke lehetsz magadra ;D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!