Megkérhetem a tetoválót, hogy miután elkészült a tetoválásommal, ne fotózza le?
Figyelt kérdés
Egy egyedi mintát szeretnék magamra tetováltatni, és nem szeretném, hogy felkerüljön a netre, ha nem muszáj.2021. febr. 8. 20:20
2/8 anonim válasza:
Persze. Ezt neki is nyugodtan elmondhatod így.
3/8 anonim válasza:
Persze. Amúgy se minden fotó van posztolva
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2021. febr. 8. 20:46
6/8 anonim válasza:
Igen, nálam is kérték páran, még pici szövegnél is előfordult, nem akarta hogy más lekoppintsa. Nyugodtan szólj neki, igazából az Ő szellemi munkája ha Ő tervezi meg neked, szóval joga van felrakni, de szerintem kevés tetovál mondja azt, hogy de Ő akkoris felrakja..
7/8 anonim válasza:
Vannak személyes, intim dolgok amiketaz ember nem posztol. Meg van egy csomó olyan is, amire így nézek, hogy oké, neked biztos sokat mond az az öt pötty, de ezen nekem szakmai kompetenciám, kreativitásom nem látszik.
Általában neveket, mini mütyűröket nem teszek ki, mert minek.
Amit sajnálok nem posztolni azok a nagyobb, általam rajzolt dolgokat.
A legtöbb tetováló tud úgy fotózni, hogy ne lehessen kopírozni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem nagy minta, illetve nem is a tetováló tervezi meg (úgy rajzolták nekem).
Ezek szerint akkor nem lesz gond a kérésem. :-)
2021. febr. 10. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!