A fájdalom növeli egy tetoválás értékét?
Figyelt kérdés
Ha lehetne inkább elkerülnétek a fájdalmat, mert csak egy szükséges rossz, vagy ha választani lehetne, akkor is fájdalommal kérnétek, mert az adja meg az igazi értékét? Kíváncsi vagyok nemre és korra hogyan változik a dolog.2021. jan. 25. 16:32
1/8 anonim válasza:
A tetoválásnak semmi értéke sincs. Undorító. 40/f
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok mazochista, hogy felesleges fájdalmat kelljen elviselni, viszont proli se vagyok, hogy tetoválást varrassak magamra és amúgy sem akarok semmit kétségbeesetten a világ arcába nyomni egy tetkó formájában.
3/8 Metionin válasza:
Nekem igazából mindegy, a végeredmény érdekel hogy ott legyen rajtam a tetkó, nem az hogy mennyire fáj. Eszembe se jutott elkerülni a fájdalmat de nem is érezném kevésbé fontosnak a tetkómat ha nem fájt volna. Meg igazság szerint nálam nem ütötte meg azt a küszöböt hogy tényleges fájdalomként hivatkozzak rá, rosszabb napégésem is volt.
5/8 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy növeli az értékét, de valahol mégis.
Fájdalom nélkül olyan lenne, mintha egy martica kerülne az emberre.
6/8 $$$$$ válasza:
En semmi keppen se kerülném el a fajdalmat. Nem mondom hogy elvezem,de azért annyira nem is kibirhatatlan fajdalom. Számomra fontos ,hogy ezt atéljem amikor készül egy tetkóm. Jó érzéssel tölt el amikor csinaljak mert tudom hogy szépülök😂. És szeretem ezt az érzést. Imadom amikor varnak. Tehát en semmi képpen se kerülném el.
20/F
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a tetkós prolik rendelkeznek annyi idegsejttel amiben a fájdalomérzet már ki tud alakulni.
8/8 $$$$$ válasza:
Vagy csak egyszerűen nem vagyunk annyira nyávogós kisfiuk mint te 7-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!