Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogyan jelentkezzek be a...

Hogyan jelentkezzek be a tetováló szalonba? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eldöntöttem, hogy tetováltatni szeretnék. Megvan az elképzelésem és megtaláltam a nekem megfelelő tetoválót, aki egy másik városban tetovál. Mivel az első tetoválásom lesz, fogalmam sincs hogy kell bejelentkeznem,el kell mennem és személyesen az üzletben, vagy rá kell írnom?! Ha írnom kell, (vagy ha el kell menni) hogy álljak neki? Tudom kicsit túlspirázom, de kérlek nézzétek el, hiszen ez lesz az első... :D Csak az írjon aki segíteni tud. Előre is köszönöm.

2021. jan. 4. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Hívd fel
2021. jan. 4. 23:21
 2/7 $$$$$ ***** válasza:
67%
Én az első tetkóm előtt fogtam magam még kis 16(majdnem 17) évesen😂. Es bementem a szalonba ahol pár ismerösöm már varratott. Megbeszéltük a dolgokat. Elmondtam mit szeretnék. Aztan megkerdeztek a koromat(joval idősebbnek nezek ki mint amennyi vagyok ,es már akkor is idösebbnek néztem ki. Meglepődtek rajta ,hogy meg csak 16 voltam. Kaptam egy szülői beleegyezöt. Majd kaptem egy időpontot is amikorra vittem a szülői beleegyező nyilatkozatot is. Amikor bementem odamentem az egyik tetovalohoz mar nem is tudom hogy mi alapjan. Es ő csinalta meg az első tetkómat. Azota van meg 2 tetkom. Egy kisebb amit egy baratom ismerőse csinalt aki nemreg kezdett el tetovallni es en meg elmentem haverral amikor ő varratott. Es ugy voltam vele ,hogy akkor meg már csinaljon nekem is egyet ha ott vagyok(plusz bevallom tetszett is a tetovallo csajszi). De a masik 2 nehezebb meg nagyobb mintat ugyna azzal a sraccal csinaltattam. Es a masodik előtt mar csak facen irtam neki.(a többi tetkomat is ő fogja csinalni). De ott is azt irta hogy menjek be egyeztetni. Tehat szerintem menj be a szalonba :D.
2021. jan. 4. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Szia. Szeretnék tetoválást. Láttam a munkáidat, nagyon tetszenek és szeretném ha te készitenéd el az enyémet is. Tudsz időpontot adni?"

Ezt irnám.

2021. jan. 5. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha másik városban van, elég ha felhívod elmondod mit szeretnél és ő segít majd.
2021. jan. 5. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
keresd meg az elerhetoseget, ahova en mentem ott e-mailt kellett irni, leirtam mi az elkepzelesem, mekkoraba es arajanlatot kertem. ha meg voltam elegedve az arral, akkor utana kertem idopontot, es voala
2021. jan. 5. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Először megnézem a profilján vagy a szalon weboldalán, hogy milyen formában kell keresni a művészt (emailen, a szalon emailjén, instagram dm-ben, mindenkinél más). Oda leírom röviden az elképzelésem, csatolok pár referenciafotót (a mintáról is és emellett csatolok egy tetoválást amit ő készített és ami nagyon tetszik, hogy ilyen stílusban kérem), megírom hová szeretném és mekkora méretben és kérek időpontot. Innen már gördülékeny lesz :)
2021. jan. 6. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Tetovalokent roviden megprobalom leirni en hogy szeretem ha a vendeg felkeres. En facebookon az hivatalos tetovalo oldalamon vagyok elerheto egyeztetes szempontbol. Szia. Erdeklodni szeretnek hofy ezt es ezt a tetovalast milyen arban es mikor tudnad nekem elkesziteni, illetve mi a menete? Csatolj az elkepzelesedrol kepeket az is sokat segit. A tetovalas meretet,elhelyezeset milyenseget pontosan ird le. Pl ne ugy hogy akkoraban akarom miñt a kepen. Hanem centiben megadva pontosan. Ha udvarias vagy akkor semmi gond nem lesz, elso tetkod ne aggodj segit minden normalis tetovalo es felvilagosit. Sok sikert. :😉
2021. jan. 8. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!