Ha anyajegyre tetováltak milyen időn belül jelentkezhet, és mekkora az elváltozás mértéke, ami elrákosodásra utal?
nagyjából 1mm-es, világosbarna anyajegyen mentek át. egyáltalán nem volt kidudorodó, nagyon kicsi volt. de ha elkezd elrákosodni, gondolom elkezdene nőni. észrevehető lesz?
aki csak annyit tud írni, hogy sz*r a tetoválóm, meg én is amiért bevállaltam, spórolja meg magának azt az 5 percet és tartsa meg a véleményét, köszönöm.
Ha már átmentek rajta a tintával akkor nagyon nem tudod már megnézetni, mert nincs mit. Még a szövettan is nagyon nehezen adna pontos eredményt, hisz szennyeződik a szövet.
Egyébként őszintén kétlem, hogy bármi bajod lesz belőle. Az ilyen méretű anyajegyek inkább csak kis szeplők. Ritka, hogy elrákosodnak.
Szerintem a tetoválod tudta mit csinál. Vagy is csak látta, hogy egy anyajegyen megy keresztül ès nem foci meccset nèzett közbe.:)
Ha tènyleg akkora mint amekkorát írtál kètlem, h lenne baj.
Ha nagyobb lett volna akkor a tetoválod (szerintem) nem csinálta volna meg ott. :)
Ha mèg is elvàltozik akkor egyből orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!