Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok a tetovált...

Mit gondoltok a tetovált emberekről?

Figyelt kérdés
Mostanában gondolkodom rajta, hogy legyen egy tetoválás az egyik bokáját felett. Max. 5 cm-es, valamilyen vonalas, vagy visszafogottabb. Egyébként nő vagyok és egy műtéti hegre szeretnék tetováltatni.
2020. dec. 9. 16:12
1 2 3
 11/21 Sunshinedoll ***** válasza:
88%

Évtizedek óta azt fújják a hozzád hasonló középszerű emberek, hogy a tetoválás épp most nagyon elterjed, 10 éve is ezt fújtátok, most is meg 20 éve is.

És még ha valaki divatból is csináltatja mondjuk ,ahhoz sincs sok közöd, pláne nem befolyásolja az életedet olyan mértékben, hogy ilyen heves utálkozásba meg vergődésbe menj bele minden egyes tetkós kérdésnél. Én nagyon sajnálom, hogy csak annyi vigasztal a saját életed kapcsán, hogy "te legalább nem vagy kivarrva", sajnos ez a hosszú távú boldogságodhoz nagyon kevés érdem, próbálkozz máshol.

2020. dec. 10. 08:52
 12/21 Metionin ***** válasza:
100%
Semmit. Max hogy szereti a tetkókat. Én csak azt tudom hogy nekem miért van, másokét csak megnézem.
2020. dec. 10. 12:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

9-es válaszoló, nem piszkálódásból, megértem az érveidba tetoválás ellen, de az nem igaz, hogy a tetoválás nem fed jól heget vagy régi tetkót.

Persze van olyan méret meg szín amit nehéz, de vannak nagyon szép megoldások, csak értelmes emberhez kell menni.

A kérdezőnek én azt mondom hogy te élsz a testedben a következő 60-80 évben, ha téged zavar a heg és találsz valami hozzád illőt,számodra ízléseset, akkor nincs miért aggódnod.

2020. dec. 10. 20:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Azért mondtam a heget és a tetkót mert ismerősön van mindkettő:)

Ha elsőre nem is tűnik fel, de ha tudod, hogy nézni kell akkor kirajzolódik a hiba:)

2020. dec. 10. 21:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdest megláttam, már előre tudtam, hogy nyálzó szájjal rárohan ez a tetkógyűlölő szánalom, aki logikátlan példabeszédeket mondva minden tetováltat megpróbal lehúzni, mert annyira kevésnek érzi magát, hogy erre van szüksége. Olyan brutál kisebbsegi komplexus (vagy még plusz egyéb más komplexus) szagot áraszt magaból ez az ember, hogy az valami hihetetlen. :D Az ő lelke rondább, mint a legrondább tetoválás. A tetoválást legalább meg lehet szépen csinálni, kizárólag attól függ, mennyire tehetséges a művész, de ezen az illetőn úgy látszik már utólag javítani sem lehet... Normális ember már gyerekkorában tud negatív véleményt emberhez méltóan közölni, de ez még most sem. Ha kiegyensúlyozott vagy, nincs szükséged öncélú bíráskodásra, és mások lehúzására. Menj pszichológushoz ahelyett, hogy itt vergődsz, neked is jobb lesz.
2020. dec. 12. 14:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Jah, van még egy opció, hogy egy troll az illető, de a pszichológus akkor is jól jönne, mert aki ekkora energiákat fektet abba, hogy töretlen gyakorisággal feljárjon ide, és ezzel szórakoztassa magát, annak valami mentalis baja van.
2020. dec. 12. 14:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

a testunk ugysem lesz orokke a mienk, miert ne dekoralhatnank ki ha szeretnenk:)

szerintem nagyon jo onkifejezes a tetovalas, foleg ha bele is latunk valamit az adott mintaba. de ha nem, az sem baj.

en 155 cm vagyok, sosem szerettem a magassagom, utaltam a rovid labaim, nem hordtam rovidnadragot, stb.

miota vannak tetkok a labamon, imadok rovidben lenni es “megmutatni” a tetkoimat :))

senki nem lesz tobb vagy kevesebb egy tetovalastol, ettol nem kell megitelni valakit, foleg nem rossz megnyilvanulassal.

2020. dec. 13. 21:36
 18/21 anonim válasza:
27%
Nincs bajom a tetkóval, ha van jelentése, pl egy emlékezetes élményre, családtagra, időszakra emlékezel meg vele, az számomra érthető, hálás vagy érte, és azt akarod, hogy minden nap eszedbe jusson. Viszont a "csak azért, hogy legyen" típúsú tetkóktól kiráz a hideg, nem is értem hogy képes valaki bármi jelentés nélküli random ábrát magán hordani egész életében, csak mert aznap, amikor csinálta éppen azt gondolta, hogy milyen jól néz ki, nekem ez a világ legfelelőtlenebb döntésének tűnik, mert egy 20-30 év múlva eléggé meg fog változni az ember ízlése (szerintem), és nem lehet túl jó megbánni egy tetoválást. Szóval szerintem, ha csak a heget szeretnéd elfedni vele, de nincs semmi igazán fontos számodra, amimt szívesen látnál életed végéig magadon, akkor inkább várj vele, amíg lesz, ha meg már van, akkor hajrá :)
2020. dec. 21. 14:08
 19/21 anonim ***** válasza:
72%
szerintem ha egy 20 eves ember magara varrat valamit ami akkor tetszik neki, onbizalommal “hordja” es orul annak, hogy ott van a tetovalas, akkor nem fogja erdekelni 30 ev mulva, mert tudja, hogy akkor tetszett neki, akkor onbizalmat adott neki, es elfogadja, a teste egy resze ez is. ha valami egyszer tetszett, utana nem fogsz tudni ugy nezni ra, hogy ez csunya, maximum mar nem a stilusod, de egyszer az volt, es ez a lenyeg, hisz igy maris kap egy jelentest az oreg tetkod. marpedig azt, hogy te ilyen voltal fiatalkorodban.
2020. dec. 21. 14:12
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

A tetoválás szerintem kicsit hasonló a ruhához, ékszerekhez. Van egy trendje a motívumoknak, 10 év múlva a most trendi motívum kimegy a divatból, vagy olyan sokkal részletesebbeket fognak akkor rajzolni helyette, hogy a mai gagyinak fog tűnni. A ruhádat leveszed, az ékszert kicseréled, a tetkód kb örök.

Férfiként nekem a nagyon apró, esetleg virágos tetoválások bejönnek a csajokon, de tényleg bazi vékony vonallal, takarható helyen, vagy csuklón nagyon apró méretben. Lábon szerintem majdhogynem szörnyű.

2020. dec. 31. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!