Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok a tetovált...

Mit gondoltok a tetovált emberekről?

Figyelt kérdés
Mostanában gondolkodom rajta, hogy legyen egy tetoválás az egyik bokáját felett. Max. 5 cm-es, valamilyen vonalas, vagy visszafogottabb. Egyébként nő vagyok és egy műtéti hegre szeretnék tetováltatni.
2020. dec. 9. 16:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem szeretem a tetoválásokat. De nem az alapján ítélek meg másokat.
2020. dec. 9. 17:04
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, nem érdekel kin van, kin nincs, ki miért varrat vagy miért nem varrat. Némi tinta a bőr alatt elég kevés a véleményformáláshoz.

Rajtam sok van és nagyon szeretem őket, ha meg valaki emiatt ismeretlenül elítél, annak csak örülni tudok, legalább ez tökéletes szűrő a korlátolt idióták ellen.

2020. dec. 9. 17:28
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Különösebben semmit. Manapság már mondhatni általános dolog, hogy valakinek tetoválása van, nem lepődik vagy ütközik meg rajta az ember. Pláne olyanon, amit te is szeretnél.
2020. dec. 9. 17:54
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2020. dec. 9. 18:07
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
A tetkó a prolik pedigréje, az igénytelenség cégére, és biztos jelzője önmagad semmibevételének. A proliszemüvegen át a bőr összefirkálása és meggyalázása máris "tetoválóművészet" lesz, az olcsó divatmajmolásból és a jólét unalmából pedig "önmegvalósítás" meg az "egyéniség kihangsúlyozása". És persze kinek jut eszébe egy műtéti heget egy ilyen invazív beavatkozással még jobban meggyötörni? Jól gondolod, a proliknak.
2020. dec. 9. 21:29
 6/21 A kérdező kommentje:

5-ös:

Valahogy számítottam a kommentedre. Bocsánat, de egyszerűen nem tudlak komolyan venni. Minden kérdés alatt kommentelsz ebben a kategóriában. Miért? Ha nem érint a dolog, akkor miért figyeled ezt a kategóriát? Ez elég szánalmasnak tűnik.

Ne értsetek félre, jöhetnek negatív kommentek is, de légyszíves figyeljetek a stílusra. Nekem a “bőr meggyalázása” már kicsit sok volt.

2020. dec. 9. 21:50
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

ötös bemutatta a tetoválás plusz előnyét: nem elég hogy neekd tetszik,de még az ilyen alakokat is elriasztja... csak gondolj bele mennyi időt lehet ezzel megspórolni.

én momentán szolidan irigylek mindenkit, akinek van, nekem előbb egy az apámtól kell megszabadulnom, hogy szerezhessek egyet.

2020. dec. 9. 22:00
 8/21 $$$$$ ***** válasza:
100%
Nekem van 3 tetkom. Abbol kettő eleggé nagy illetve egy kissebb. Es meg akarok egy párat. Jelenleg másod eves gépészmérnök hallgato vagyok. És semmilyen negativumot se erzek abbol hogy vannak tetkoim. Pedig az egyik a teljes felkaromat boritja kivülröl. Es elégge feltünő mert 2 méter feletti vagyok es edzek is. Szoval szelessegre A4 es lap méretü hosszra meg majdnem 2 db A4 es lap. Ezt csak azert irtam mert eleggé latszik. De mint irtam meg soha semmi hátrányom se volt belőle. A normalis embereket nem zavarja. Csinaltasd nyugodtan :D .
2020. dec. 9. 22:06
 9/21 anonim ***** válasza:
16%

Nem ítélek el senkit akinek van, viszont barátnőn nem nézegetném. Úgy vagyok vele, hogy a tetkó senkit nem szépít meg viszont rontani ronthat bárkin.

5-ösnek igaza van egyrészt, mivel a tetkók most nagyon elterjedtek. 5-10 év múlva lehet elmúlik ez a tetkó láz, és akkor majd ki lehet szúrni a divatembereket mint a 2000-2005-öket akik r.b.ncrendszámot csináltattak.

Heged pedig ha jól tudom tetkó nem fog elfedni. Ugyan úgy ahogy egy új tetoválás a régit nem fedi el teljesen, úgy a bőrhibát sem fogja.

2020. dec. 9. 22:24
 10/21 anonim ***** válasza:
7%

Azt kérdezted mit gondolunk, én leírtam. A tetováltak itt egymás vállát veregetik, ráadásul az itt kuncsaftra vadászó tetoválóknak sem érdekük hogy lebeszéljenek róla. A tetkó semmire sem jó, de legalább ronda. Még csak meg sem kell öregedj hogy hamar még ocsmányabb legyen mert pár év után már akkora lesz a különbség mint a moncsicsi jézus eredetije meg a restaurált változat között.

Ráadásul totál felesleges kockázatot vállalsz azzal hogy ahol már egyszer felvágtak meg összevartak ott még a biztonság kedvéért perforáltatod a bőrödet csak hogy a végén egy mozgó festmény legyél mint akit a Harry Potterből szalasztottak.

2020. dec. 9. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!