Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás utáni 7. nap....

Tetoválás utáni 7. nap. Szabad mosni vízzel? Vagy még nem?

Figyelt kérdés

Tetoválóm azt mondta, hogy 10 napig ne érje víz. Kenegetem krémmel 2x naponta. Nem mosom egyáltalán ahol van tetoválásom. Az baj? Úgy hallottam hogy igen. Miért?

Az egyik ismerősöm azt mondta hogy kaphatok fertőzést.

Nem mosom a tetoválásomat, mert félek, hogy lekopik a festék.

Kell mosni? Vagy sem.

2020. nov. 26. 07:27
 1/4 $$$$$ ***** válasza:

Áztatni nem lehet eleinte de de folyó vizzel kell tisztitani.(pl. gyengere veszed a zuhanyrozsa folyasát és úgy) meg valamilyen antibakterialis szappanal pl:baba tusfűrdővel.

Nem fogom most leírni az egesz kezelést. De ezen az oldalon nagyon jol leirjak. Nézd meg. Meg annyit mondok hogy a ,,napi 2× kenegetem kremmel" nagyon kevés...

Nem is ertem hogy a tetovallod hogy nem mondta el ezeket. Na mindegy itt az oldal.

[link]

2020. nov. 26. 07:43
 2/4 anonim ***** válasza:

az en tetkoim nagyon szepre gyogyultak, kb olyanok mint amikor kesz lettek.

elso este is mar leverettem vizzel gyengeden, kell is, mert valadekozott.

utana is leverettem reggel es este is mindig, persze nem omlesztettem ra a vizet, de szerintem kell, hogy lejojjon rola az odatapadt por, fel nem szivodo krem stb.

nekem ezt ajanlotta a tetovalom, es lam, nagyon jo is lett az eredmeny:))

aztatni nem szabad csak, tehat ne ulj bele egy kad vizbe vagy strandolj, szerintem ennyi

2020. nov. 26. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a viharba ne kéne mosni 10 napig a tetoválást, örülj neki, hogy még nem ferőződött el 🤦‍♀️🤦‍♀️ Nyilván kell mosni, langyos vizet ráengedve, csak áztatni nem szabad.
2020. nov. 26. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Soha, de soha ne menj vissza egy tetoválóhoz, aki azt mondta, hogy 10 napig ne érje víz, max reklamálni. Ahogy az előző válaszadó is írta, mákod van, ha nem fertőződött el.
2021. jan. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!