Miért gyullad be újra és újra a mellbimbó piercingem?
Több mint egy éve tetettem be mellbimbó piercingeket. Azt mondták, hogy olyan 3-6 hónapig nagyon kényesen bánjak velük, kamillázzam, kenjem be adott kenőccsel, mosogassam őket, ne hordjak melltartót. Ezeket meg is tettem. A jobb oldali piercingem szépen meg is van, viszont a bal oldali nagyon sokszor, 2-3 hetente újra és újra begyullad. Nem fetőződött el, mert sosem az a fertőzésszag van, hanem csak valamiért nem bír a seb begyógyulni. És irritált lesz újra és újra.
Arra figyelek és figyeltem is mindig, hogy tiszta kézzel érjek hozzá, és hogy tisztán tartsam, és ne szoruljon benn váladék. Olyan 3-4 nap alatt rendbe is jön.
Mi miatt van az, hogy ennyire gyulladós? Mit lehet vele tenni?
A többi piercingem gond nélkül gyógyultak, csak ez az egy ilyen problémás. :/
Mellbimbó piercingnek az a haszna, hogy ha valakinek érzéketlenek a mellbimbói, vagy nem kifele állnak, hanem befele, akkor érzékennyé teszi őket, és szépen kifele állóvá.
Nekem érzékeltenek és befelé állóak is voltak. Ezeken segített.
Én tetrán kenőccsel, hidrogén peroxiddal meg alkohollal kezeltem, mikor megcsináltattam, pár hétig ápoltam és soha semmi baja nem lett utána és hamar meg isgyógyult.
Szerintem a kamillázás semmit nem ér egy gyulladás ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!