Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért gyullad be újra és újra...

Miért gyullad be újra és újra a mellbimbó piercingem?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve tetettem be mellbimbó piercingeket. Azt mondták, hogy olyan 3-6 hónapig nagyon kényesen bánjak velük, kamillázzam, kenjem be adott kenőccsel, mosogassam őket, ne hordjak melltartót. Ezeket meg is tettem. A jobb oldali piercingem szépen meg is van, viszont a bal oldali nagyon sokszor, 2-3 hetente újra és újra begyullad. Nem fetőződött el, mert sosem az a fertőzésszag van, hanem csak valamiért nem bír a seb begyógyulni. És irritált lesz újra és újra.

Arra figyelek és figyeltem is mindig, hogy tiszta kézzel érjek hozzá, és hogy tisztán tartsam, és ne szoruljon benn váladék. Olyan 3-4 nap alatt rendbe is jön.

Mi miatt van az, hogy ennyire gyulladós? Mit lehet vele tenni?

A többi piercingem gond nélkül gyógyultak, csak ez az egy ilyen problémás. :/

2020. nov. 4. 13:01
 1/4 A kérdező kommentje:

Mellbimbó piercingnek az a haszna, hogy ha valakinek érzéketlenek a mellbimbói, vagy nem kifele állnak, hanem befele, akkor érzékennyé teszi őket, és szépen kifele állóvá.

Nekem érzékeltenek és befelé állóak is voltak. Ezeken segített.

2020. nov. 4. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Lehet hogy ott nem jól szúrta és nem tudott normálisan gyógyulni.
2020. nov. 4. 13:37
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
46%

Én tetrán kenőccsel, hidrogén peroxiddal meg alkohollal kezeltem, mikor megcsináltattam, pár hétig ápoltam és soha semmi baja nem lett utána és hamar meg isgyógyult.

Szerintem a kamillázás semmit nem ér egy gyulladás ellen.

2020. nov. 4. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Rövid a benne lévő piercing mint kiderült :)
2020. nov. 11. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!