Nagymamáim szeretném megörökíteni a bőrömön. Te melyik mintát választanád?
Figyelt kérdés
1: minimalista portré
2: ujjlenyomatuk szivecske alakzatban
- a tetoválás a könyökhajlatom alá jönne, a belső részre (remélem érthető :D)
2020. okt. 9. 15:45
12/17 anonim válasza:
Én írtam először, hogy ijesztő - tudom, hogy direkt arctalanok, máshol is láttam hasonló portrét (a pineknél is dobál még a linken), szóval tudom, hogy szándékolt a dolog, de attól még ugyanúgy baromi bizarr :D
13/17 anonim válasza:
Most, hogy mondtátok, hogy ijesztő...😅 Elsőre pedig tetszett...
14/17 anonim válasza:
Nekem az első tetszik jobban, nem ijesztő.
15/17 anonim válasza:
A második 3-4 éven belül fekete paca lesz, azok a vonalak össze fognak olvadni.
Amúgy is eléggé anyus-basic bitch dolog ujjlenyomatot/végtelen jelet/tollat/álimfogót varratni. Ki fog menni a divatból.
Az első tipikus hipszter tetoválás, de egyedibb.
Nekem nem ijesztő, de mondjuk én tetoválok, és rajtam pl van koponya meg más horror témájú cucc 😂
Én egy harmadik opció mellett döntenék, valami rá jellemző tárgy, szép és tartós neotradícionális stílusban. Pl a kiskacsát, amiket tartott a nagyi, a varrógépet amihez kedves közös emlék fűz, a virágot ami a kertjében nőtt...
16/17 anonim válasza:
Első. A második egy giccses pár tetkónak tűnik.
17/17 anonim válasza:
Most olvasom, hogy az is XD 16-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!