Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kinek van szemöldök sminktetkója?

Kinek van szemöldök sminktetkója?

Figyelt kérdés

Hol csináltattad? Elégedett vagy vele? Milyen típusút csináltattál?

Milyen ha kopik? Mennyi ideig szép a színe? Milyen gyorsan fakul?

Csináltatnál most is vagy megbántad?

2020. okt. 6. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem banom, jo döntés volt. Mikroblading, elégedett vagyok,2 eves,es nem veszes most sem,csak kicsit fakult,pedig bevallom nem vigyázok ra tulzottan,napoztam,szoliztam. Most megyek frissitesre,kicsit a formán valtoztatni akarok,vastagitani.
2020. okt. 6. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Keresztanyukámnak van, kb 1 éve csináltatta. Minden héten szolizik többször is, fakulni nem fakult neki.

Azt mondta, hogy ő megbánta, pénzkidobás volt.

Férjének sem tetszett, meg őszintén szólva nekem sem.

2020. okt. 6. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Soft powder van, azt hiszen 2,5 éves, csak azt bánom hogy nem min. 10 évvel korábban csináltattam, bár akkor valószínűleg nem lett volna tökéletes - plussz sokat keresgéltem mire eljutottam egy profihoz. Ha nem lenne ilyen drága évente mennék frissíttetni (marha szar bőröm van, így pláne rá is férne nagyon)

Nem emlékszem meddig volt tényleg szép

2020. okt. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!