Wiki Cosmeticsben (Nyíregyháza) csináltak itt valakinek elrontott szemöldök tetoválást?
Figyelt kérdés
Írjatok! Kíváncsi vagyok a negatív tapasztalatokra.2020. szept. 16. 13:46
1/3 anonim válasza:
Az egyik barátnőm csináltatott. Nagyon jó lett, de sajnos borsos az ára és aki csinálja (Viki) nem valami kedves,elég alpári a stílusa.
2/3 anonim válasza:
Egyet èrtek az előttem szólóval! Szép a munkája de az a nő nagyon lekezelő ès primitív,illetve iszonyat drágán dolgozik. Látszik hogy apukája mindent a se..e alá rakott.Ismerem sajnos szemèlyesen.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem konkrétan elrontotta a szemöldökömet és még hülyének is nézett hogy várjak vele mert idő kell hozzá.
Komolyabb tudással rendelkező szakember megmondta hogy ez már ilyen marad. Csak az eltávolítása segít. Még jó hogy kifizettem érte 60 ezer forintot.
Úgy látom amúgy hogy nagyobb a rekláma mint maga a tudása.
Majd rájönnek mások is.
2020. dec. 9. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!