Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Gay tetoválás mellkasra!...

Gay tetoválás mellkasra! Mennyire felháborító? Meg fognak e érte szólni az uszodában?

Figyelt kérdés

[link]

A jobb mellkasomra szeretném rátetováltatni 4X4 cm méretben. Van több tetoválás a mellkasomon.

2020. szept. 2. 21:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

"Èn ilyet nem csinálnék magammal.

Senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen a szxuális beállítottságom."

De ő büszke rá, nem látod? :)

Na pont az ilyenek járnak pridera és riszálják magukat tangában. Undorító.

Szerintem nem kéne ilyen tetoválást csináltatni, mert csak az ostobaságodat híresztelnéd vele.

Miért nem olyan tetoválást csináltatsz, amire az ember tényleg büszke lehet? Vagy ami fontos számodra, bármi. De egy ilyennel úgygondolom csak a polgárpukkasztást érnéd el, bár van egy olyan sejtésem, hogy ez is a célod.

Szerintem inkább viselkedj.

2020. szept. 4. 06:45
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

Engem full heteróként egy átlagnál színesebb (volt benne rózsaszín is), mintás ingért b.zizott le három gyúrós az isaszegi vasútállomáson, pedig annyira nem vékony (úszom heti 4x), tetovált szakállas vagyok...

<3 Hungary <3

Fasiszta sz.r g.ci ország

2020. szept. 4. 17:01
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem fognak megszólni,csak elkerülnek,lenéznek,b..ziznak a hátad mögött,vagy bizonyos emberek a szemedbe is és ha visszaszólsz elvernek. Hiába erőltetitek ez nem volt és nem is lesz elfogadott
2020. szept. 30. 08:41
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem a "gay" szóval van a baj, hanem az előadásod módjával. A páváskodással, azzal ahogy tolakodóan hírdeted, erőlteted a személyiségedet.

Hordj egy gyűrűt, akinek akarod megmutatod, elmondod mit jelent, de nem, te egyenesen a mellkasodra akarod kiírni. Led szalagot is ragasztass köré, mert akkor éjjel az ingen keresztül is olvasható lesz, ne maradjon le róla se idős, se fiatal, hogy te melyik lyukra játszol, mert FONTOS infó rólad.

Ugyan ezért morogtak a gyúrósok is a vasútállomáson - szerintem teljesen jogosan.

Engem is zavarnak az utcán egymást nyaló-faló párocskák, teljesen függetlenül hogy fiúk, lányok, transz, akármi.

Ez magánügy. Nem közösségi terekre való. Munkahelyről is szívem szerint hazazavarnám átöltözni a miniszoknyás nőket és fegyelmezném a füttyentgető férfiakat.

2020. okt. 28. 18:43
 15/24 anonim ***** válasza:
15%

Nekem a nyakamra van varrva igaz pólóban csak a g látszik, de leszarom ki mit szól hozzá levetkőzve!

Soha nem ért atrocitás miatta eddig

2020. nov. 8. 04:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt kéne figyelembe venni, hogy én például úszni járok az uszodába, és nem mások egyéniségének az exhibicionista kifejezésmódjában gyönyörködni. Rajtad áll: csak magadra gondolsz, vagy másokra is, akiket nem érdekel a nézeted, tetoválásod, és direkt odatolod eléjük az uszodában.
2020. nov. 8. 16:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Minek?
2020. nov. 8. 17:14
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

#14, október 28-i válaszoló. Én vagyok a #12, szeptember 4., most néztem csak ide, nem tudom követed-e még a kérdést? De azért leírom. (talán okul belőle valaki más :) )

"Nem a "gay" szóval van a baj, hanem az előadásod módjával. A páváskodással, azzal ahogy tolakodóan hírdeted, erőlteted a személyiségedet."

Először is összekevertél a kérdezővel, lehet azért, mert én is járok úszni. De a kérdést nem én tettem fel, csak válaszoltam rá. Szóval ezt az ismeretlenül rám vert mocsokságot most nem veszem fel, mert nem is nekem szólt. Nincs gay feliratú tetoválásom és nem is lesz, már csak azért sem, mert nem vagyok meleg. Van tetoválásom, de másmilyenek, amiket nemigazán lehet, még véletlenül sem "b_z.i tetkónak" nézni.

"Ugyan ezért morogtak a gyúrósok is a vasútállomáson - szerintem teljesen jogosan."

Volt rajtam egy színes ing, sárga-kék alapszínű, rajta rózsaszín mintákkal.

"Engem is zavarnak az utcán egymást nyaló-faló párocskák, teljesen függetlenül hogy fiúk, lányok, transz, akármi."

Teljesen egyedül vártam az isaszegi vasútállomáson augusztus végén a vonatomat. Egy padon ültem, a peron egyik lámpája alatt, hogy lássak és egy regényt olvastam. (Ha érdekel, emlékeim szerint John Barth-tól az Út végét, de ebben már nem vagyok biztos ennyi hónap után.)

"Ugyan ezért morogtak a gyúrósok is a vasútállomáson - szerintem teljesen jogosan."

Nem ártottam senkinek. Eljött mellettem a peronon három hatalmasra kigyúrt, kétajtós szekrény méretű, kopaszra borotvált kidobószerű ember (lehet azok is voltak) és amikor elgyalogoltak mögöttem az egyik elég hangosan megszólalt: "Úr isten g*c.i, mekkora k.csög", amire a másik közölte rám, hogy: "Jézus Mária, ekkora egy k.cs.ögöt". Ezek akkorára voltak gyúrva, hogyha visszaszólok jó eséllyel darabokra vernek és a sínek közé dobnak, este tíz körül pedig nem volt rajtam kívül senki más a peronon.

Szóval szerinted "morgás" és "teljesen jogos", hogy valakinek beszólogatnak, valakit lealáznak fizikai és számbeli fölényben lévő emberek (ha visszaszólok szétverik a pofámat valszeg) azért, mert felvett egy mintás, színes inget.

És engem lepontoztak hatvankettő százalékra a válaszomért, téged felpontoztak száz százalékra a válaszodért. Ami tudom, hogy nem reprezentatív közvéleménykutatás, de véleményem szerint jól mutatja, hogy ebben az országban milyenek a közállapotok. Gondolom ha meg is vernek az ingemért, akkor egyenesen felkeresnéd ezt a három neonáci kidobópalántát, hogy felterjeszthesd őket Kossuth-díjra.

2021. febr. 6. 18:23
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Kipróbáljuk, hogy én meg az úszósapkámra teszek egy olyan jól látható szimbólumot, ami teljesen ellentétben van a te nézeteiddel. És ott úszkálnék közvetlen melletted. Mit szólnál hozzá? Ennyit a neonáci emberekről, meg arról, micsoda diszkriminatív csúnya emberek vannak hazánkban.
2021. febr. 6. 21:32
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

Huszaska hiába írsz "szövegértés egyes" című kedves privát üzeneteket. A franc nem fogja ezeket a kilométereket elolvasni, főleg ilyen kedves emberek szómenései a kutyát nem érdekelnek, jobb dolgom is van, mint ezt olvasgatni.

Amennyit 3 mp alatt beleolvastam, itt nem irkafirkáról van szó. A gay tetoválásnak olyan mondanivalója van, mely többféle ember világnézetével szöges ellentétben van. Akkor én meg az úszósapkámra olyat teszek, ami a te világnézeteddel van szöges ellentétben.

Én nem írom ki magamra sem a foglalkozásom, sem a hobbim, sem a zenei ízlésem, sem a világnézetem. Minek? Ha valaki tetoválásokkal és egyéb marhaságokkal akar menőzni, annak valami feltűnési viszketegsége van. Ha valaki akarja, megkérdezi tőlem, mi a hobbim, világnézetem, zenei ízlésem, stb és beszélgetünk róla. A szexuális beállítódásom nem tartozik túl sok emberre, így arról csak kevés emberrel beszélgetnék.

Eleve beteg, aki mellkasára tetoválást rakat úgy, hogy azzal feszítsen vadidegenek előtt, mintha annyira rájuk tartozna a magánélete. Ezek ilyen tinikorral kinőhető dolgok.

2021. febr. 7. 00:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!