Gay tetoválás mellkasra! Mennyire felháborító? Meg fognak e érte szólni az uszodában?
A jobb mellkasomra szeretném rátetováltatni 4X4 cm méretben. Van több tetoválás a mellkasomon.
Szerintem elkerülhetetlen hogy pár tekintetet magadra ne vonzz, vagy hogy életedben legalább párszor meg ne szóljanak miatta, de nem hiszem, hogy sok ilyen lenne. (plane hogy sok homofób szerintem nincs is azon az intelligenciaszinten, hogy leessen neki, hogy ez valamiféle meleg utalás)
Az más kérdés, hogy te mennyire idegeskednél miatta mindig, amikor látszana. Pl nem menne egy idő után az agyadra, hogy minden alkalommal amikor más férfiak előtt öltözöl át, akaratlanul is ideges lennél, hogy vajon mi lesz a reakciójuk?
Fel sem fog tűnni senkinek.
Annak a kevésnek, akinek igen, nem esik le, mit jelent.
Az elenyészően kevés néhány embernek, akinek feltűnik és érti is, nagy részét nem érdekli.
A kérdés csak az, hogy téged érdekel-e annak az évi 2-3 embernek a véleménye, akinek nem fog tetszeni?? És ha igen, miért?
A többségnek nem fog leesni a kétforintos hogy mit lát. Akinek meg igen az max. kuncog egyet magában, de letojja mi van rádvarrva. Rózsaszín tülldíszítéses fürdőfecskében is paradézhatsz a strandon max. összesúgnak mögötted (nézd már a b.zi). Ki nem tilthatnak mert félnek az egyenlő bánásmód hatóságtól, a gyerekek szüleit meg nem érdekli (úgyse tudja a gyerek mit lát).
A strandon letojják, de mondjuk egy fradi b középbe, vagy egy Kárpátia koncertre ne menj el félmeztelen utána :D
Egyébként meg direkt akarsz feltűnősködni? Mert nekem a kérdésedből kicsit úgy tűnik...
Èn ilyet nem csinálnék magammal.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen a szxuális beállítottságom.
Egyébként mi lenne, ha kipóbálnád "lemosható" tetoválósmatricával ?
Akkor majd dönthesz magad, és nem kellene itt végigolvasnod a hozzászólásokat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!