Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Katonaként hátrány a tetoválás?

Katonaként hátrány a tetoválás?

Figyelt kérdés
Tiszteletem! Katona szeretnék lenni, egyenlőre legénységi beosztásba, viszont az a kérdésem hogy az alkarom körbe van tetoválva és hogy ez mennyire kizáró ok? Még mielött utasítanátok a google-ra meg a forumokra, elolvastam már minden hozzászólást de még nem kaptam konkrét választ erre a kérdésre. Valaki azt írta hogy nem gáz, valaki azt írta hogy gáz! Olyanok hozzászólását várom, aki tud konkrét választ adni nekem! Vagy erre nincs meghatározás hanem pofára megy, és reménykedjek hogy az irodába jobb lábbal keltek fel? Előre is köszönöm!
2020. aug. 22. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Arcon ne legyen, illetve provokatív ábrázolások.
2020. aug. 22. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrségnél ez az állásfoglalás:

"27. Lehet-e tetoválása a jelentkezőknek?

Válasz: A Készenléti Rendőrség parancsnokának állásfoglalása a tetoválásokkal kapcsolatban: „A nyári egyenruházatból ki nem látszó tetoválás nem kizáró ok, ha nem önkényuralmi, tiltott jelkép a tetoválás tárgya. A nyári egyenruházatból kilátszó tetoválás esetében megengedett az összességében maximum 100 cm2-t lefedő tetoválás, amennyiben nem olyan jelkép, szimbólum, ideológiai elkötelezettségre utaló forma, amely összeegyeztethetetlen a rendőri hivatással. Az e fölötti méretű tetoválás – független annak tárgyától és a fenti kritériumoknak való megfeleléstől – nem megengedhető. Nem megengedett az arcon, nyakon lévő tetoválás.”

Lehet, hogy a katonaságnál is.

Katonaságnál, rendőrségnél a törvények és a belső szabályok döntenek és nem az, hogy kinek milyen hangulata, vagy véleménye van.

2020. aug. 22. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt egy 2017 évben datált pályázat.

[link]

A 3. oldal közepén olvashatod a tetoválásra vonatkozó részt.

2020. aug. 22. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Írj nekik.

Itt minden kérdésedre válaszolnak.

2020. aug. 22. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
16%

Ha van ilyen szabalyzat,kerdezz ra toluk.

Nekem tetszik. De nem en vagyok a fonokod.

2020. aug. 22. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatestvéremnek is van, - nem is egy. Mégis katona.
2020. aug. 23. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Kis túlzàssal azt àllithatom, hogy nagy divat a seregben a tetko, mind legénységi, mind altiszti körben. Sehol nem fognak rosszat szólni egy alkartetko miatt. Ma màr harcoloknàl a nyak, fül, kézfej tetkok is megengedettek.
2020. okt. 5. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!