Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 180cm 80 kg vagyok, sportolok,...

Kopito1985 kérdése:

180cm 80 kg vagyok, sportolok, szeretek adni a megjelenésemre. Mibe kerülne ha a testemet leakarnám fedni fullba tetoválással? A kezeim, nyakam, fejem, lábaim kivételével.

Figyelt kérdés
Eddig 2 tetovációm van, egyik bal oldalt 40cm es, a másik jobb oldalt alul egy 7 cm es Jó és rossz jel. Köszönöm a válaszokat kérdésemre.

#tetováció
2020. aug. 15. 13:19
 1/7 anonim válasza:
68%
Sokba kerül.De olyan sok tetoválás nem is mutat jól,minek érte egy vagyont kiadni.
2020. aug. 15. 13:23
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem bejön, azaz tetszik, az olyan egyedi :) a nyelvemet is félbe vágatnám de attól tartok, az meg olyan kigyós :))) mindig szerettem volna olyan barátnőt akinek a nyelve ketté van vágva de nem jött össze :D
2020. aug. 15. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

"szeretek adni a megjelenésmre" <--> "testemet leakarnám fedni fullba tetoválással", "a nyelvemet is félbe vágatnám"

Ilyen, amikor egy proli adni akar a megjelenésére.

2020. aug. 15. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
szerintem menj be egy szalonba és érdeklődd meg, előrébb jutsz mint itt, itt max. néhány hisztis nyuggerrel veszekedhetsz, tapasztalat
2020. aug. 15. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
A tetoválótól függ, helyenként (mármint szalononként) változó szerintem. Egyébként igenis rendben van, ha telibe akarod a felsőtested meg a karjaid, mondhat bárki bármit azzal is tud valaki igényesen és "dögösen" kinézni, bár a nyelved ne vágasd ketté, mert az kicsit furi szerintem legalábbis.
2020. aug. 15. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejon,ha a te alkatoddal vki egesz testen tetovalva van. N
2020. aug. 16. 07:31
 7/7 A kérdező kommentje:
6 osnak, koszi, cuki vagy :)
2020. szept. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!