Tetoválásra specializált grafikust, aki egy megadott mintát felturbózna, miképp találok?
Figyelt kérdés
A sportcsapatom emblémája lenne az, egy rém egyszerű minta amit sokkal díszesebbre, csicsásabbra varázsoltatnék mielőtt magamra varratom, megadott paraméterek alapján.2020. jún. 28. 12:44
1/4 anonim válasza:
Ezt megcsinálja maga a tetováló is, ha egy normálishoz kopogtatsz be aki nem csak másolni tud :D
2/4 A kérdező kommentje:
Invictus tattoo-ra gondoltam, a referenciáik talán a legjobbak. Ha a tetováló is elvégzi akkor oda megyek :D
2020. jún. 28. 22:28
3/4 anonim válasza:
Az Invictusban én is varrattam, szerintem nem kell félned, ott bármelyik művész simán megtervez neked valami jót. Hidd el, sokkal szívesebben csinálják így, mint ha egy kész mintával állnál oda és azt kérnéd, hogy másolják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!