Szerintetek ha a nyakamon lenne oldalt egy ilyen tetoválás, az mennyire nehezítené meg például az álláskeresést?
Kedves 7-es, kérlek húzd ki a fejed a seggedből.
Sajnos sok helyen, köztük itthon is még kell legalább 20-30 év mire kinőjük a tetoválás ilyen jellegű megítélését.
Munkáltatója válogatja egyébként. Én a 4 nagy könyvvizsgaló cég egyikénél dolgozom már 7 éve, 2 telivarrt karom van, plusz egy kézfej és soha nem volt probléma, pedig folyamatosan ügyfelezek. Egy normális helyen ez nem kéne mérvadó legyen, ellenben a szakmai tudásod.
Sajnos el kell fogadni, hogy ha olyan embert fogsz ki akkor nem fog alkalmazni.
Én a helyedben mindenképp várnék ilyesmivel legalább addig amíg a szakmádban nincs meg kellő referencia, ami mondjuk 10+év.
Én szerencsére olyan közegeket fogtam ki, akiket az érdekel ami a fejemben van.
9-es vagyok.
Ez nekem úgy tűnik hogy gyorsan megvan.
Ahol én szoktam varratni ők 9.000 per órával dogoznak, viszont ha valami gyorsabb mint egy óra mint ez a minta indigó feltétellel együtt, a 10 es akkor is alapár, felette időarányosan már bomlik.
Van persze szalon ahol kis minták olcsóbbak, vagy ha az óradíj kevesebb (van ahol 6000) akkor annyi. :)
Szóval a lényeg, ez tuti egy órán belüli munka.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!