Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválónak milyen önéletrajz...

Tetoválónak milyen önéletrajz kell? Ti hogyan szoktatok új szalont keresni?

Figyelt kérdés

El szeretnék menni abból a szalonból ahol tanultam. Megvan a két év tapasztalat, rajzok mappában (amit még az ide bekerüléshez csináltam), tetoválás portfólió instán, névjegykártya.

Viszont csak egyetlen helyen dolgoztam, és szvsz a munkám fontosabb mint, hogy hol csináltam.

Tapasztaltabb tetoválók, ti hogyan kerestek munkát? Mikor érdemes menni? Mit visztek magatokkal?

Nyomtassak képeket a munkáimról vagy az isnta profil jobb?

2020. márc. 7. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Email! Ha van olyan hely ahol szivesen dolgoznal, vagy latod hogy epp embert keresnek, kuldj egy emailt rovid bemutatkozassal. Miota tetovalsz, kedvenc iranyzatok, celjaid, ilyesmi. Az insta link tokeletes.

Tattoo chat csoportot nezd meg facebookon, oda ki szoktak tenni ha valahol van ures hely. Tyutyunal szerintem most van uresedes, az jo hely, de sok olyan is akad sajnos ahova nem erdemes menni.

2020. márc. 7. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!