Mennyibe kerül egy tetoválás készítése?
Figyelt kérdés
Párom szeretne egy kb 10 centis álomfogót a kezére tetováltatni, de tartok attól, hogy az a tetoválós, akivel beszélt kissé szélhámos a 9000/órás árral, pláne, hogy azt mondta ezt a valamit 2 óra megcsinálni. Mivel manapság elég nagy divat a tetoválás szeretném a kérdésben a véleményeteket kikérni. Valóban egy ilyen kis 10 centis vacak 20 ezer forint lenne?2020. máj. 19. 16:50
2/5 anonim válasza:
Igen, az realis ár egy valamire való tetoválónál.
Találsz helyeket ahol megcisnálják olcsóbban is, csak az esetek 80%-ban az árral arányosan a minőség is csökken.
3/5 anonim válasza:
Jobb helyeken 1 óra 20 ezer, nem olcsó mulatság van aki megcsinálja 10 ezerért az egészet csak utána nem kell csodálkozni ha azon gondolkozik majd az ember, hogy hova menjen javittatni a mintát. Van aki horror áron dolgozik de pont a tetoválásra nem kéne sajnálni a pénzt ha sikerült jó tetoválót találni mert a párodon lesz a tetoválás egy életen át.
4/5 anonim válasza:
Nekem a 9*10 cm atmeroju, fekete-feher tetovalas alkar belso reszere, hozott es tetovalo altal atgolgozott mintabol 38.000 ft volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Azt gondolom ez egy pofátlanul túlárazott munka, habár mi nem az. De 10-20 ezret egy órára hát nem tudom csak én sokallom kicsit.
2020. máj. 27. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!