Mik a tapasztalatok, mennyire fáj egy tetoválás? Kis fájdalomtűrő és félénk lányok számára is kibírható? Meg bántátok? Miért igen/nem?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 17:53
1/6 Metionin válasza:
Szerintem teljesen kibírható, nem is igazán fáj, hanem több óra után már éget és zsibbad. Mindkét alkaromon van tetkó, nem bántam meg, még lesz 2 (comb és talán az oldalamra).
2/6 anonim válasza:
Azert ez minta függo lehet szerintem. Bar nem vagyok tul tapasztalt.
Nekem csak egy icipici van a csipocsontnal. Nem fajt.Pedig aggódtam,mert azt irtak az erzekenyebb terület. De semmi. Tobb oras varras utan nyilvan mas lett volna..
A szemoldoktetovalasom sem fajt kulonosebben, viszont a korrekció elegge(nem tudom miért,talan azert, mert hamar hivott vissza). Akkor folyt a konnyem :)
De megerte mind2. Nem bántam meg oket.
Kezdj mini tetkoval. Az gyorsan kesz:)
3/6 anonim válasza:
Szia, heky fuggo nagyon. Pl alkarom belso resze semennyire nem fajt, enyheny zsibbado erzes maximum tetovalas es gyugyolas soran, ujjak nagyon fajtak tetovalas soran de gyogyulasnal mar csak a huzodo bor erzes volt kellemetlen. Alkar kulso resze, es csuklo kellemetlen, ego erzes es szintugy huzodo erzes. Konyok, hajlat nagyon rossz, fajdalmas, egeto erzes, hajlatnal kulonosen figyelj arra ha vervetelnel erzekeny az a resz es rosszul szoktal lenni lehet itt is keszulnod kell ra (legalabbis en ugy voltam). Felkar kulso es belso resze is fajdalmas, belso resze nagyon ego tud lenni, kulso pedig huzodik nagyon. Vall szintugy fajdalmas. Nagyjabol ezek az en tapasztalataim, mondjuk hajlat, konyok meg csak kontur volt, nemsokara sorkerul satirra is az majd rosszabb lesz. Remelem tudtam segiteni. (angol a billentyuzetem bocsanat az ekezetekert)
4/6 anonim válasza:
Nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, de szerintem teljesen kibírható. A lapockámon és a bokámon vannak, mindkettő kb ugyanannyira fájt.
5/6 anonim válasza:
Az alkaromat gyantazni szoktam.
A gyantazas jobban faj, mint a tetovalas :)
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj. Nem bántam meg mert olyat kell tetoválni amit soha nem unsz meg és nem olyat ami éppen a divat. A divat egyszer lejár és uncsi lesz ami a testeden van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!