Ti engeditek hogy a párotok beleszóljon hogy mit tetováltattok magatokra?
Ad1: Tetkós nővel legfeljebb szexelnék, de tuti, nem ő lenne az életem párja (Amúgy 10+ éve van feleségem)
Ad2: Gondolom nem maori, vagy tengerész, börtönviselt esetleg hasonló a párod, akkor minek rá tetkó?
ad3: Az biztos, hogy nem jönne be nálam ha valaki csak azért varratja össze magát, hogy másabb legyen másoknál, vagy egyszerűen nincs megelégedve magával. Mindkét esetben a fejben dőlnek el a dolgok..
A válaszadók nem írták mennyi ideje vannak kapcsolatban. Úgy gondolom a tartós kapcsolatban tartósan nézi az ember a választottját, így a másik félnek fontos hogy néz ki a párja, milyennek látja, és figyeli hogy mások milyennek gondolják a párját. Ebből a gondolatmenetből adódóan illendő figyelembe venni a párunk véleményét egy egyenlő kapcsolatban...
(Hacsak nem ideiglenes, rövid távú kapcsolatról van szó, vagy kivétel az is, ha esetleg pszichés emberi játszmában tartja fogva a két fél egymást...) Mellesleg a strandokon készítenek pár hónap alatt felszívódó HENNA festést is, ami egy tetováláshoz hasonló, de úgy tudom pár hónapig marad meg, és ha változik az ízlés, akkor újabb minta készíthető - én nem tetováltatnék, ha pl. egy popsztár tele van tetkóval, később nem fogják egyéb színpadi játékra felkérni, és a cégek vezetői is negatív véleménnyel vannak a kitetovált munkavállalóról, így a tetoválás később akár anyagi veszteséget is okozhat. Na ezért is írtam a HENNA festésről - függetlenként és idősebbként (a hennához sem fűz érdek)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!