Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A középiskolába engedélyezett...

A középiskolába engedélyezett a tetoválás? Mert szeretnék karon, nyakon, mellkas, hát.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek lennének azok amiket szeretnék, megkérdeztem a osztályfőnököd is, mondta,hogy lehet, mert sok diáknak van elrejtve. Én direkt megkérdeztem, hogy ha látható helyre szeretném ? Mondta, hogy nézzem meg a házi rendet, de igazából már nem találom, pont ezért kérdezném, lehetséges lenne ilyen ? Manapság a tetoválás már elfogadottabb, amúgy a Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziumába járok, informatikai szakra. Én már olvastam Gyakori kérdéseket ez miatt, sokan elutasítóan bántak a kérdezővel, hol ott semmi közük,nem ismerik stb. Meg,hogy továbbtanulás szempontjából lesznek nehézségeim ez miatt ? Faterom mondta, hogy ha egy öregebb anár van, nem fogja elfogadni, lehet,hogy ez miatt valakinek nem leszek szimpi meg a többi...

[link]

Igazából ezt akartam, de faterom azt mondta meleges,nem tudom miért igazából lenne az, na mindegy.

2020. máj. 4. 09:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, baj ? Én dolgom ha jól tudom, hogy "mire" szeretném költeni a pénzemet. No offense de ez az én dolgom
2020. máj. 4. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem se szólnának neked főleg ha már 18 vagy.Ha 15 éves lennél akkor lehet hogy megszólnának érte de nem is tetováltathatnál szerintem akkor ilyeneket.Max akkor szólnának ha rossz dolgokat tetováltatsz magadra pl:horogkereszt,Heil Hitler meg ilyeneket.Én tuti hogy elsőnek valami kicsi motívumot varratnék magamra és csak legyél óvatos ezzel a tetkókkal mert ezek nagyon látható helyen vannak és egy örök életre rajtad maradnak még akkor is ha nem tetszik.
2020. máj. 4. 23:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nem tudok értelmesen írni ? Elmondtam lényegesen miért akarom, a házi rendet azóta már a kezeim közé vettem és átolvastam, csak biztosra akartam menni, hogy nem sértek meg a suliba semmit. Milyen jogon prolizol le valakit ? Látni tesó,hogy sötét vagy, mint az éjszaka plusz mások dolgával törődsz amihez közöd nincs. Ajánlom hagyd abba mert az ilyeneket szoktak szájba verni, mert ugye "mindent jobban tud".
2020. máj. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!