A középiskolába engedélyezett a tetoválás? Mert szeretnék karon, nyakon, mellkas, hát.
Ezek lennének azok amiket szeretnék, megkérdeztem a osztályfőnököd is, mondta,hogy lehet, mert sok diáknak van elrejtve. Én direkt megkérdeztem, hogy ha látható helyre szeretném ? Mondta, hogy nézzem meg a házi rendet, de igazából már nem találom, pont ezért kérdezném, lehetséges lenne ilyen ? Manapság a tetoválás már elfogadottabb, amúgy a Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziumába járok, informatikai szakra. Én már olvastam Gyakori kérdéseket ez miatt, sokan elutasítóan bántak a kérdezővel, hol ott semmi közük,nem ismerik stb. Meg,hogy továbbtanulás szempontjából lesznek nehézségeim ez miatt ? Faterom mondta, hogy ha egy öregebb anár van, nem fogja elfogadni, lehet,hogy ez miatt valakinek nem leszek szimpi meg a többi...
Igazából ezt akartam, de faterom azt mondta meleges,nem tudom miért igazából lenne az, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!