Miért mondják azt a fehèr tetoválásra hogy jobban fáj?
Köszönöm a válaszokat^^nem parázok attól hogy jobban fájna,csak nem értettem miért mondják ezt
De akkor valószinü a végén lévő fehérezés részre gondoltak
Pontosan, ahogy az utolsó kommentelő írja. Ha fekete-fehér tetoválásba raknak fehéret, azt a legvégén teszik, amikor már agyon van kínozva a felület + már "megnyugvó" felületre térnek vele vissza.
Ahogy az előző kommentelő írta, a fehér festék sűrűbb, míg a fekete körülbelül olyan sűrűségű mint a víz, a fehér festék olyan sűrű, mint pl a mustár (kicsit hülye hasonlat) így amikor fehér festéket tolnak be a bőröd alá, a pigmentek sokkal jobban szétfeszítik a bőr felső-közép rétegét, minden egyes bevitelnél.
Nekem pl teli mellkas van, ami egy nagyon érzékeny és fájó tetováló felület, alkalmanként 6-7 órát varrták a mellkasom, ebbe nem került fehér festék.
Aztán jött egy szintén 6-7 órás comb varrás, ami sokkal kevésbé érzékeny pont mint a mellkas, a legvégén pedig egy kb 5 percet dolgozott vissza bele fehérrel, úgy fájt majd beszartam, még a szegycsontnál sem fájt annyira, mint a legvégén combon a fehér.
+ A fehér festék idővel besárgul, szóval óvatosan vele, csak apró részletekbe kerüljön egy kis fehér maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!