Milyen előnyökhöz és milyen hátrányokhoz juttathatja az embert egy jó nagy tetoválás?
Az imidzsed segíthet összerakni. Nekem nincs tetoválásom, de hasonló hatása volt annak, mikor extrémebb frizurát választottam. Sokan nem tudják ezeket hordani, én úgy érzem a visszajelzések alapján, hogy sikerült és ki tudtam alakítani általa egy olyan összképet, ami jól tükrözte a belsőmet, erősített a karakánságomon, karakteresebb voltam, jobb volt a kiállásom, hitelesebbé tett.
Egy jó frizura vagy egy vagány tetoválás olyan, mint egy jó öltöny. Beszél helyetted is. Nem fog megváltoztatni, de ha tudod hordani, sokat erősít azon a képen, amit magadban már felépítettél.
https://www.youtube.com/watch?v=r-vmZ2YShWE
Előnyei:
+ jól néz ki
+ önkifejező
+ emlék (kisgyereked 1 éves szülinapján készült lábnyom a vállon)
+ szimpátiát vált ki hasonló emberekből, így az unszimpatikusak messzebbről elkerülnek ezzel szívességet téve
+ Szexuálisan izgató tud lenni
+ pénzt lehet kapni a reklámozásért - távol keleten már bevett módszer
Hátrányok:
- Bizonyos állásokban nem elfogadott a kilátszó tetoválás.
- Ott marad. Illetve drága eltávolítani. És eltávolításkor a nehézfémek bekerülnek a vérkeringésbe.
- Időnként javítani kell
- Ha rosszul néz ki (rólam egy kép), vagy határozottan provokatív témát ábrázol (horogkereszt), elírtak rajta valamit (Tág life), vagy csak idióta a felirat (thug life) az exed van rajta, kellemetlen szituációkat szül.
0 % :)
Csak gratulálni tudok!
Úgy látszik, ide azok járnak, akik gyűlölik tiszta szívből az értelmes beszélgetéseket és a tetoválást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!