GigiDiAugustino kérdése:
A tetoválást milyen munkahelyeken ítélik el?
Figyelt kérdés
Közgazdásznak tanulok és miután végzek és egy multihoz megyek irodára ott mennyire tolerálják?
Az alkaromra lenne 1 db, tehát takarható helyen lesz, meg nem leszek körbevarrva az egész testemen.
2020. febr. 16. 13:32
1/5 anonim válasza:
szerintem senkit nem fog érdekelni :D
2/5 anonim válasza:
Ott nem tolerálják ahol ügyfelekkel találkozol.
3/5 anonim válasza:
Nem kell, hogy tudják, ha nem látható. Legfeljebb nyáron is hosszú ujjúban leszel.
4/5 $$$$$ válasza:
Szerintem sehol. Multkor olyan orvos műtőtte az ujjam akinek mind a ket keze ki voltvarva. De engem ez nem zavar. En is tetovállt vagyok. Szerintem mar szerencsére van olyan fejlett a társadalom hogy pár h***ülye kivételével senkit se érdekel hogy kinek van és kinek nincs tetkója...
5/5 anonim válasza:
Ha takarható, akkor kb. sehol. Dolgoztam nagy multi bankban és gyógyszercégnél is, a seniorok és az igazgatók között is voltak bőven erősen kivarrt emberek, amíg nem ért az ingujj alá, addig nem zavart benn senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!