Miért csúfítja el magát sok szép lány tetoválásokkal?
Figyelt kérdés
Nem bírom felfogni. A csúnya lányoknak úgyis mindegy, de a szépek miért csinálnak ilyet?2020. jan. 27. 20:58
1/21 anonim válasza:
Egy minimalista vagy egy kis kiterjedésű tetkó hogyan csúnyítja el őket, ha nem az arcukon van? De igazából semmilyen tetkó nem csúnyítja el őket, amit nem az arcukra varratnak.
2/21 anonim válasza:
Jaj, milyen szép díszesen becsomagolt kis provokáció. 🎁
3/21 anonim válasza:
Önbizalomhiány, és testkép zavaruk van, azért, a másik a divat, és a megfelelési kényszer, de inkább az első kettő.
5/21 anonim válasza:
Nekik tetszik, ezert csinálják. Neked es a kedves kis harmaskanak semmi köze hozzá. Nem nektek akar szep lenni. Sőt, tetkoval és anélkül is ugyanolyan gyönyörű annak aki szereti.
7/21 anonim válasza:
Mert nekik tetszik, a te véleményedre meg nagy ívben szarnak.
Nem tudom hogy ez eléri-e az agyadat, de az élet többről szól nőként, mint folyton azon parázni, hogy mi tetszik, és mi nem tetszik a hímneműeknek.
8/21 anonim válasza:
Nem hulla mindegy? Ez izles kerdese van akinek ez tetszik van akinek az. Ertelmes ember ilyenen nem hálog.
9/21 anonim válasza:
Ez az oldal visszatérő kérdezője aki ilyen elvakult tetoválásellenes. Nincs azzal semmibbaj ha valaki nem szereti de miért kell azon durrogni ha másoknak tetszik? Miért nem lehet màr tovább lépni. Nekem sincs, nem is szeretnék de az igényes tetkók tetszenek másokon. Ha nem szeretem a bundáskenyeret akkor nem eszek, de nem megyek fel minden héten Ételek kategóriába gyűlölködni mert van akinek izlik..elég primitív dolog
10/21 anonim válasza:
Egy bolond, százat csinál.Tini korú lázadás.Mert az olyan vagány , akárcsak a káromkodás vagy a csúnya beszéd.Szépséges menyasszonyok lesznek, a hófehér ruhához pont nem passzol a tetkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!