Miért nem néz rám soha a lány?
Szóval azt vettem észre hogy a lány soha nem néz rám, olyan mint ha ott se lennék. Akárhányszor bent vagyok az osztályba, soha nem néz rám. Mint ha valami láthatatlan lennék. Más emberekre simán rá néz, jó most nem azt mondom hogy egésznap bámuljon, de pl köszönésnél egy minimális nézés alapvető illem. Volt mikor rám nézett egy picit a szeme be volt csukva rám és a szemétrebegtette aztán elnézett lefelé. Én nem értem, nem bántottam, hozzá se szóltam soha. Csak ha társaságba ha beszélgetek, a többiekre ránéz, rám meg soha. Max a cipőm elé bámul. Én nem értem ezt.
22F
Uhhh...ez nehéz kérdés. Nekem ha nagyon tetszik valaki/számomra új ember a társaságban akkor csinálom ezt.
19/L
Lehet, hogy néz téged, csak pont akkor, amikor te őt nem. :)
Egyébként én is akkor nem nézek rá egy srácra, ha nagyon tetszik.
Utolsó voltam
Mert ilyen a személyiségem, nem tehetek róla, nem szándékos. Próbálok természetessen viselkedni a közelükben, de hát nem mindíg sikerül.
Most is van valaki aki tetszik nekem, gyakran vagyunk egy légterben, mindíg más iranyba nézek, zavarbajövök a szemkontaktustól.
" Lehet, hogy néz téged, csak pont akkor, amikor te őt nem. ,,
Kizárt dolog, mert szoktam figyelni hogy néz- e akár fél szemmel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!