Mi a véleményetek ha egy lánynak van tetkója?
Figyelt kérdés
Vonzó vagy inkább kiábrándító?2020. jan. 24. 16:20
1/6 anonim válasza:
Egyén és tetkó függő.
Lehet vonzó és ugyanúgy kiábrándító is.
2/6 anonim válasza:
Én el tudom ismerni a tetoválás kidolgozottságát, szépségét, viszont nem tetszik senkin. Se magamon, se máson. Minimális ugyan belefér, de alapvetően nálam hátrány. Esetleg valamilyen bőrhiba elrejtése, amire azt mondom, hogy ténylegesen jobb.
Tehát minimális belefér; sok, vagy nagyobb tetoválás nálam kiábrándító. Esetek többségében hátrány, mérettől, mennyiségtől függetlenül. 23f
3/6 anonim válasza:
Ez egyénfüggő. Ha a személyisége megfog, akkor nem érdekel hogy van rajta-e vagy sem. :) 22/F
4/6 $$$$$ válasza:
Számomra nagyon vonzó. Nekem nagyon tetszenek a tetovált lányok.
19/F
6/6 anonim válasza:
Ha nem nagyon brutál (nagyon tömény, erős vagy túl nagy felületű) akkor előny tud lenni, de csak ha a lányhoz illő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!