Hibrid szemöldök tetoválásom szerintem túl vastag és túl sötét lett?
Hétfőn tetováltattam hibrid szemöldököt és nekem ez az utána tükörbe nézek és azt mondom gyönyörű rész elmaradt. 😰😫🙄
Az alakját megbeszéltük előtte, felrajzolta, másabb karaktert is ad az arcomnak az új forma, de azt mondta hogy nem lesz ilyen vastag majd,mint felrajzolta. Mikor megláttam azt hittem sírva fakadok😭
Most a napi 3x sírás megvan.. Előnytelennek, vastagnak, sötétnek látom a szemöldököm. Pedig direkt profihoz mentem, oktató is, nem olcsó hely.
Most így maradok, vagy tényleg halványabb lesz és vékonyabb gyógyulás után??
Nehogy belekend az alapozót egy friss, gyógyuló tetoválásba.
A nyílt seb begyulladhat, elferőződhet, és az irritáció foltos végereményt éz/vagy hegesedést is okozhat.
És a heget nehezebb eltávolítani mint a tintát...
Sziasztok!Az enyém is tegnapi, és úgy érzem kár volt megcsináltatni.Idegen, sötét és vastag.
Aki szintén ezt érezte frissen, mennyire változott az érzés és a szemöldök?
Sziasztok!
Milyen lett végül a szemöldökötök? Tényleg vékonyabb lett?
Én úgy paráztam, hogy sötét és vastag lett, hogy egész éjjel nem aludtam, max 5-10 perceket és felkeltem nézegettem a tükörben, hogy vége az életemnek, undorító, vastag nem is egyforma, fura az egész áááááá.
Na de a gyógyulás után tökéletes, egyforma, szép a színe és nem is vastag :)
Ne aggódjatok!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!