Ti feltetováltotnátok magatokra az elhunyt családtagodat akit szerettél?
Figyelt kérdés
Január 14.-én meghalt a keresztapám szívinfarktusban 45 évesen. Nem vagyok nagyon oda a tetoválásokért, de elgondolkodtam rajta hogy rátetováltatnám az alkaromra a nevét születési dátummal és a halála dátumával. Mi a véleményetek?2020. jan. 19. 23:02
11/15 anonim válasza:
az emlekezes nem a testeden hanem az agyban van ,en nem tenem mert tok felesleges ,ted ki a fenykepet a szobad falara es latni fogod mindig
12/15 anonim válasza:
6-os vagyok, erre a válasz egyszerű. Emberek vagyunk, nyilván mulandó mindenki földi élete, és hát sajnos a szomorú valóság, hogy fognak még eltávozni közeli hozzátartozóid. Ha mindenki nevét és születési dátumát magadra varratod el mehetsz lassan emlék táblának.
13/15 anonim válasza:
Nem. Mondjuk azon gondolkodtam hogy a macskámat magamra tetováltatom, de az mélyebb kapcsolat mint egy rokoni.
Ő velem él, minden nap az életem része, egy társ. Egy rokon, főleg ilyen távoli mint egy keresztapa pedig nem áll olyan közel hozzám. Tuti nem tetováltatnám magamra.
A dátumos tetkók pedig szerintem rondák.
14/15 A kérdező kommentje:
A nagybátyám volt és velünk élt.
2020. jan. 23. 14:31
15/15 anonim válasza:
hat nem semmi ertelme,majd egy ev mulva mast gondolsz,nem kell az emlekel takarozni,ha tetszik ,a billog ,rakasd magadra,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!