Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ti feltetováltotnátok magatokr...

Ti feltetováltotnátok magatokra az elhunyt családtagodat akit szerettél?

Figyelt kérdés
Január 14.-én meghalt a keresztapám szívinfarktusban 45 évesen. Nem vagyok nagyon oda a tetoválásokért, de elgondolkodtam rajta hogy rátetováltatnám az alkaromra a nevét születési dátummal és a halála dátumával. Mi a véleményetek?
2020. jan. 19. 23:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért.
2020. jan. 19. 23:06
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén? Egy idióta vagy.
2020. jan. 19. 23:16
 3/15 A kérdező kommentje:
Mert?
2020. jan. 19. 23:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeretnéd és nem egy hirtelen vezérlés csak akkor csináltasd, de szerintem még túl korai és nem akarlak elkeserítni de lesz közelebbi halál is lehet hogy inkább annak "tartogasd" a tetkót. Ne haragudj ha bunkó a válasz. Őszinte részvétem!
2020. jan. 20. 07:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. jan. 20. 08:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nevet és dátumot én semmiképp sem tetováltatnék, pedig sok tetoválásom van. Szerintem csak akkor tetováltass, ha nagyon közel állt hozzád és van egy le tisztult ötleted. Nekem nagymamám volt a lelki társam, hozzám nagyon közel állt mégis 3 évvel a halála után tetováltattam vele kapcsolatban. Akkora fogalmazódott meg bennem mit szeretnék. Ne siess ezzel, ha szeretnéd valóban később is így fogod gondolni. Szerintem inkább egy közös kapcsolódási pontot keress kettőtök között, vagy valamit ami ő rá emlékeztet.

Őszinte részvétem!

2020. jan. 20. 09:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Miért nem tetoválnál nevet, dátumot+az ő aláírasát (ezt kifelejtettem)? Van valamilyen babona, vagy csak nem illik? Vagy csak szimplán neked nem tetszik?
2020. jan. 20. 10:09
 8/15 A kérdező kommentje:
A részvéteket természetesen köszönjük az egész család nevében.
2020. jan. 20. 10:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Még ne! Sok ilyen esettel szembesültem már tetoválóként, most még nagyon friss a gyász, és ezzel akarod feldolgozni, azért fordult meg a fejedben a dolog. Nem lesz tőle könnyebb. Rossz hasonlat lesz, de kicsit olyasmi ez, mint mikor egy filmpremier után nagyon sokan tetováltatnak az adott témában a friss, intenzív élmények miatt.

Várj veleegy kicsit, pár hónapot, fél évet, ha akkor is úgy erzed, hogy szükséged van ra, csináltatsd meg. De lehet akkor már érdemesebb valami olyasmit, ami rá emlékeztet az életéből, nem egy nevet és dátumot.

Részvétem a családnak!

2020. jan. 20. 19:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Mégis mi a fenének? A gyász magánügy, nem tartozik másra.
2020. jan. 20. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!