Blacmoneyhu kérdése:
Mien ötletetek van a küzdésről, és hogy sose adom fel szimbólomuk érdekelnének?
Figyelt kérdés
Az öklömre szeretném, mashova nem mert később szeretnék egész kezes tetoválást. De látszodjon az a lényeg. Illetve egyházi iskolában szólhatnak érte illetve/nehezebb lenne bekerűlni emiatt? Vagy később a munkahelyen?2020. jan. 5. 23:35
1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni hogy tetoválásról van szó xd
2020. jan. 6. 01:04
2/4 anonim válasza:
Az egyik noxkesztyumre ez van irva:((Lonsdale)
Unleash the lion! (Engedd szabadjara a bennedlevo vadallatot! Vhogy igy forditanam.)
Nekez ez nagyon bejon.
Mindenhol diszkriminacio aldozats leszel: egyetem,mumkahelyek,hivatalok.
Alkarra nem lehet? Hosszuujju ingel takarod,ha olyan helyre mesz!!
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy normális, igényes tetováló el fog küldeni, ha látja, hogy első tetoválásként kézfejre akarsz varratni. Ilyen tetoválással egyházi iskolából ki is csaphatnak, de utána se lesz könnyű munkát találnod egy csomó szakmában. Ezt gondold át még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!