Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Melyik PC-t válasszam?

Melyik PC-t válasszam?

Figyelt kérdés

Conch vagy rook mindkettőt szeretném előbb utóbb de nem tudom melyikkel kezdjem.

Melyik fáj jobban?

....

2020. jan. 3. 01:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkettő van, én egyszerre szúrattam, az hogy melyik fáj jobban nem tudom, nekem hasonló érzés volt a kettő, igazából semmi extra, a rooknál az ékszer behelyezés nekem kellemetlenebb volt, mert ott jobban éreztem, ahogy áthúzzák a porcon (ilyen banán pc-t), és én ezektől undorodom, de az nem fájt, csak kellemetlen volt.

Én nagyon izgultam, mert utálom a tűt, és nem tudtam mire számítsak, de ahhoz képest amit elképzeltem meglepődtem, hogy annyira nem fájdalmas, nyilván van egy szúró fájdalom, de kibírható, amúgy meg tök hamar megvan.

Inkább utána rossz, mert aznap volt egy ilyen égető, lüktető érzés, kicsit be is pirosodott a fülem, de másnapra elmúlt.

Arra viszont készülj fel, hogy jó pár napig nem tudsz majd arra az oldaladra feküdni.

Én voltam olyan hülye, hogy egyszerre csináltattam négyet a bal fülembe, egyet meg a jobba, úgy hogy ott volt három friss pc még, mert hamar akartam sokat, és nem tudtam dönteni. XD

Igazából a kérdésedre nem tudom mennyire válaszoltam, de remélem azért tudtam segíteni.

2020. jan. 3. 03:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Rook könnyebben gyógyul, a conch kicsit nehezebben, de függ, hogy milyen hosszú a hajad. Ha egy fülbe szeretnéd mindkettőt, akkor egyszerre érdemesebb, mint külön. Ha egyiket egyik oldalra, másikat másik oldalra akarod, akkor érdemesebb most télre való tekintettel conchal kezdeni.

Fájdalomra kb egyformák, egy vérvételnél rosszabb, de egy védőoltásnál jobb a szúrás oldalról, gyógyulásnál meg függ attól, hogy mennyire jól és mivel ápolod. Ajánlom az octeniseptet hozzájuk.

2020. jan. 4. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!