Gáz ár ajánlatot kérni tetoválótól?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy fél karos tetoválást és azt tudom 10eFt/órába dolgozik. Ha facen átküldöm neki a képeket hogy mit szeretnék gáz dolog rákérdezni hogy egy árat tudna-e mondani? Nem tudom mennyire illik mert tudom függ a minta részletességétől meg ilyenek. Egyébként egyszer voltam már nála csak nem ő csinálta hanem egy másik aki vele dolgozik, de vele vettem fel a kapcsolatot.2019. dec. 31. 11:22
2/7 anonim válasza:
Normális dolog, te vagy a megrendelő, ő a szolgáltató, az üzlet meg egy kétoldalú "szerződés".
Gáznak tekinthető a "Tesvérem, mennyit engecc a feléből?" hozzáállás.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nyílván nem cigánykodásra gondoltam az ajánlat kérésnél :D ment a zöld :)
2019. dec. 31. 11:42
6/7 anonim válasza:
Tetoválóként írom, hogy ez természetes dolog, ha megvan a kiválasztott tetoválód, kérdezz rá, hogy kb. milyen árra számíthatsz mire a végére értek, ha több alkalmas, úgyis alkalmanként fizetsz majd X összeget.
7/7 anonim válasza:
Mindenki kicsit máshogy dolgozik, és nem mindenki órabérben dolgozik. Van aki pl day sessiont vállal, van aki úgy van vele hogy minta alapján lövi be aztán tart amíg tart, fontosabb hogy te ne hányjál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!