A Movie Star Studo szerzett valakinek munka ajánlatot?
Nekem 3 pénzesebb osztálytársam is elvégezte.
Verték a mellüket, hogy de jó lesz.
Aztán kb semmit sem kaptak a pénzükért.
Egyszer sem hívták őket sehova.
Felejtsd el.
Sziasztok!
Én is regisztráltam náluk, be is fizettem a pénzt és nekem egészen más véleményem van róluk. Én is levizsgáztam már de a vizsga időszak előtt is kb. 7-8 válogatáson vettem részt különböző sorozatokhoz és statiszta szerepekért. A statisztálás valóban nem sok pénzt hozott eddig de úgy néz ki, hogy most a legutóbbi sorozatos casting egyik rostáján átmentem szóval reménykedem.... én eddig meg vagyok elégedve a közvetítési arányokkal. ÉN mindenképp ajánlom!
Hali,
Én már több mint 1 éve vagyok náluk tag és még mindig küldik a felkéréseket! Talán azért nem kapott egyik-másik ember mert egyszerűen a megrendelők más karaktereket bírnak, ennyi!
Sokaknak nyilván nem adatik meg a szereplési lehetőség, mert nem lehet mindenkit foglalkoztatni! Van, aki helyesebb, jobb karakter és nyilván őket többször hívják, de ez mindenhol így van. A megrendelők is inkább az izgalmasabb emberkéket szeretik szerintem! ;)
Nocsak
SzoPoszlay Renike már arra is felvett embereket, hogy ide írjanak kamu dícsőítő kommenteket? :D
Üdvözlet!
Én úgy tudom pár éve több céggel szerződtek és a saját kapcsolataikon túl további csatornákon közvetítik a Movie Staros hallgatókat, így sokkal több szereplési lehetőséget adnak a gyerekeknek! Egyik ismerősünk volt náluk évekkel ezelőtt és most mi regisztráltunk így összehasonlítottuk az évekkel ezelőtti tapasztalatokat a mi mostani véleményünkkel és én maximálisan elégedett vagyok velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!