Mit gondoltok arról a lányról, akinek szarvas tetoválás van a tarkóján?
Mégis milyen válaszokat vársz? Pl. állat vagy karácsonykedvelő?
Nekem édesmindegy, hogy ki mit varrat magára.
Hogy valószínűleg mostanában csináltatta és valószínűleg nagyon fiatal, mert ez a stílus meg a szarvas minta mostanában lett nagy divat, főleg a fiatal lányok között.
Nem gondolnám, hogy van mögötte bármi jelentés, annyira jellegtelen és sablonos.
Én speciel szeretem a természetet és a szarvasokat is, ezért ha én csináltatnék egy szarvasos vagy agancsos tetkót, az egyedi tervezésű lenne és nem ilyen tucat minta.
Ettől függetlenül maga a munka szép, de mint tetoválás, nem a stílusom és nem tetszik különösebben. Túl sok van most ilyenből.
Tipikus, fantáziátlan, Instáról lelesett tucatminta.
“Bármi, csak legyen ott valami” koncepció mindenféle háttérsztori nélkül.
A végtelen jelnél, “atom minimalista” szivecskénél, nyilacskánál, a rózsaszín “menci” határidőnaplókról ismert dőlt, írott snassz betűtípusokkal firkantott “today”, “love”, meg a “be yourself”, “you can do it” bullshiteknél még mindig jobb.
Az utsó jól összefoglalta, adom XD
Amúgy ez most kb olyan dolog mint a rózsa.
Az is sablonos valaki mégis azt varrat magára mert tetszik neki és szereti a virágot magát. Ennyi erővel semmit ne tegyél fel... Amúgy sztem is az a legfontosabb hogy számodra fontos legyen és legyen jelentése ha valaki megkérdezi tudd miért azt varrattad fel ne azt mond "háá mee tetszett he" az nagyon cink. Meg ez a nézem a pinterestet és tetszik egy unikornis, már jelentkezek is időpontért, mire kap 1 hónap múlva már nem is akarja...
Én egy tetoválást kb fél éve gondolom vagy több és ha az idő után is kell akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!