Fiúk! Nektek hogy tetszenek a tetovált lányok?
Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 20:06
1/9 anonim válasza:
Kiül az arcomra az iszonyat, mikor ilyet látok.
5/9 $$$$$ válasza:
Nekem nagyon tetszik😊. Bar en tetovallas manias vagyok. De egyenlore csak egy van de meg akarok egy parat. De nagyon tetszenek a tetovallt lanyok ha nagyon sok tetkojuk van az is. Szerintme iszonyat szexi es sokat dob egy lanyon. Nyilvan nem elvaras de regi allmom hogy tetovallt baratnőm legyen. Es tenyleg sok tetkoja legyen .Es mielott valaki elszolna nem vagyok proli se muveletlen. Csak egyszeruen imadom a tetkokat. Amitol fuggetlenul siman lehetek sikeres. Es egyenlore jo uton is vagyok afele hogy sikeres legyek... Es amugy se masok velemenyevel foglalkozz ha szeretnel tetkot/tetkokat csinald😊. Hidd el lesz oylan srac nem aki imadni fog a tetkokkal egyutt😊
19/F
6/9 $$$$$ válasza:
Az utolso mondtban a nem szot nem akartam írni csak faradt vagyok😅...
8/9 anonim válasza:
Nagyon igénytelen dolog a tetoválás. Aki kicsit is ad magára, akinek legalább egy kevés szépérzéke van, akibe csak egy icipici anti-proli mentalitás is szorult az nem tetoválja magát.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolso! Nem ertek veled egyet :)
2019. dec. 10. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!