Olcso Debreceni piercingesek?
Figyelt kérdés
A fonix tattoonal voltam 1-2eve fulet szurni viszont ugy gondolom, hogy arban nem a legjobb hely hiszen egy szuras 4-5000. Persze kinek mi, egyszeri alkalommal nem is veszes viszont szeretnek meg 3 uj pc-t ami viszont nem annyira szep osszeg egyszerre. Tud esetleg valaki valami, de megis steril es megbizhato helyet?
Elore is koszonom!:)
2019. dec. 4. 10:29
1/2 anonim válasza:
A minőségért neg kell fizetni. Gondolom nem akarsz semmilyen betegséget elkapni mint AIDS és társai. Én is főnik tattonál csináltattam az orr pcmet nemrégen és korrektek voltak, le volt fertőtlenítve minden stb.
2/2 anonim válasza:
Szerintem rendes piercingest 5 ezer alatt nem találsz. Nekem jó pár piercingem van, de egyik sem volt 5 ezernél olcsóbb. Szerintem inkább spórolj amíg nem lesz probléma kiadni azt a 15 ezret rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!