PIERCINGESEK! Piercinget szeretnék az orromba. Mennyire fáj?
Figyelt kérdés
lány vagyok, és orrpiercinget szeretnék viszont ha jól tudom akkor először egy kis kövessel szúrják csak át. én viszont inkább karikát szeretnék. lehet egyből azt is vagy nekem kell majd kicserélnem? kb mennyi idő után lehet kicserélni karikára? mennyire fáj? kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?2015. jan. 5. 17:04
1/3 anonim válasza:
majd idő után neked kell csinálni
kérsz érzéstelenított..
am kb mint vérvételen.. semmi extra
nem fogsz belehalni.
2/3 anonim válasza:
igen, először a követ ajánlják, mert gyorsabban gyógyulsz vele, utána ráérsz kicseréltetni, de Te is ki tudod cserélni. másfél-2 hét múlva már lehet cserélni.
Fájni fáj, de csak 1 mp-ig, míg átszúrják, utána a gyógyulás rendben lesz, kívülről Octanisepttel fújd, belülről gyulladáscsökkentő készítménnyel (Tetran kenőcs, Betadine stb) kezeld.
3/3 A kérdező kommentje:
rendben, köszi :)
2015. jan. 6. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!