Maghalt a 18 éves kutyán tetoválást szeretenék róla de nem tudom hogy milyet. Ötlet?
Figyelt kérdés
Arrol van szó hogy a kutyánk aki sajnos meghalt vele a szó legszorosabb értelmébe eggyütt nőttem fel. Nagyon hiányzuk és az emlékére illetve hogy ilyen szép kort élt meg szeretnék egy tetoválást. Arra gondoltam hogy az "arcképét" szeretném magamon hordani, vagy római számokkal felírva a születését és a halálának az évét. Nagyon imádtam de egy kutyamancsos tetkót nem szeretnék mert elég sok embernek van ilyen de pl az arcát rajtam kívül senki se viselné.2019. nov. 26. 10:29
11/11 anonim válasza:
Én keblemre ölelem a világot, hogy lennék már gyűlölködő...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!