Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Csak én gondolom, hogy csunya...

Csak én gondolom, hogy csunya a tetovállás lányokon vagy vannak mások is akik így vélekednek?

Figyelt kérdés
csak én gondolom anak csunya anyi lányt látok mindekin egy egy tetoválás van olyan taszíttó tud lenni főleg egy nőn arra nem gondol ,hogy örökre ott marad olyan visszataszító tud leni főleg agyon kenyvne komolyan mondom !!!

2019. okt. 28. 19:10
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
71%
MI AZ A BASZISTA????
2019. okt. 29. 23:15
 32/44 anonim ***** válasza:
56%
Es ha neked nem tecccio akor erol kerdest kel ki irnod? 🙊😂
2019. okt. 29. 23:33
 33/44 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy már előttem is írták: nem azzal van a baj, hogy van véleményed.

A baj azzal van, hogy tetoválás alapján minősítesz embereket, lsd: “gusztustalan, taszító”. Mint már írtam nekem is vannak kisebb tetoválásaim, mindegyiknek jelentése van számomra. És ha neked, vagy bárkinek nem tetszik, pont nem érdekel. Ahogy az sem, ha nem tetszem neked azért, mert van tetoválásom, mert ezek a minták nem véletlenül vannak rajtam, és milliószor többet érnek nekem, mint bárki véleménye.

Egyébként a tetoválás nem új keletű dolog, már jóval az általad említett “börtön kultúra” előtt voltak. Sőt időszámításunk előtti időkben is voltak már, és nem egy uralkodó viselt a bőrén valamilyen mintát. Sissire sem fújjoltak, mert volt egy vasmacska tetoválása, sőt, kora egyik legszebb és legigényesebb nőjének tartották és tartják még a mai napig is.

2019. okt. 29. 23:34
 34/44 A kérdező kommentje:
igen nem azt mondom ,hogy csunya mert jelképezheti valmilyen személysiégdolgokat valmivel bírnak tehát saját jel saját írás valmi hovatartozás is lehet ami megkülönböztei egyiket másik szeméylsiégtől mert vannak szép tetkok például ványban amit viselt vanak jelképeket olyan mint grafiti én is varatatnák magamra valmait meert igenis vannak olyan tetkok amik teccenek személysiéget takarnak csak az baj nőn olyan csunya szerintem valhogy csajokon nem illik nem tudom miért
2019. okt. 30. 10:07
 35/44 A kérdező kommentje:
baszsita börtön=os mert börtönben varratatták agyon magaukat az emberek
2019. okt. 30. 10:08
 36/44 anonim ***** válasza:
56%

ha normális az tetkó akkor pont az a lényeg,hogy örökre ott maradjon.

itt persze nem a nonfig hülyeségekre meg divat f4szságokra kell gondolni,mert azt is meglehet csinálni normálisan,csak az lóf4sztsem jelképez.

A tetkós ismerőseim számára mindegyik varrás jelent valamit. valami öröket,ami nem veszikel a memo kártyárol,ami áram szünetben is látható és nem rágja össze a kicsi.

tehát egy jó,jelentéssel biró tetkó nem lesz taszító,a másik fajta sem,csak értelmetlen.

2019. okt. 30. 21:14
 37/44 A kérdező kommentje:
hát jah aban van irigylésre méltó dolgog ami megmararadandó olyan mint egy háborus szurás és jelent valmit az azér bírál az illentőn
2019. okt. 30. 21:24
 38/44 anonim ***** válasza:
56%

Nekem meg az csúnya egy férfin ha azt hiszi megmondhatja én hogy láthatom magam szépnek.

Van olyan tetkó ami nem azért csúnya mert lányon van hanem mert maga a tetkó ronda és van olyan nő szerintem akinek kifejezetten jól áll egy jól tervezett minta.

Igazából ha nem jársz tetkós lánnyal a te dolgod de a helyedben én azért nem hirdetném hogy "lányok ne varrjátok magatok mert NEKEM nem fogtok tetszeni" senkit nem érdekel, mindenki nézzen ki úgy ahogy akar aztán majd ebből válogatunk.

2019. nov. 6. 07:54
 39/44 anonim ***** válasza:
79%
Te jó anyám ne fogd a billentyűzetedre ezt a nyelvtani sugárhányást, a mondatszerkezetek se jobbak mint a betűzések.
2019. nov. 6. 07:57
 40/44 A kérdező kommentje:
már anyi koment van ,de visztérve már anyira megtecet ,hogy lehet rakok magamra mert nekm aztán tényleg kelene egy jelmmi jelképezi az egész személysiégemet irigylem azaokt az embereket akiknak stabil a szemlyiségük és van egy tetovállás ami jelképezi az egész személyiségüket
2019. nov. 6. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!