Csak én gondolom, hogy csunya a tetovállás lányokon vagy vannak mások is akik így vélekednek?
Ahogy már előttem is írták: nem azzal van a baj, hogy van véleményed.
A baj azzal van, hogy tetoválás alapján minősítesz embereket, lsd: “gusztustalan, taszító”. Mint már írtam nekem is vannak kisebb tetoválásaim, mindegyiknek jelentése van számomra. És ha neked, vagy bárkinek nem tetszik, pont nem érdekel. Ahogy az sem, ha nem tetszem neked azért, mert van tetoválásom, mert ezek a minták nem véletlenül vannak rajtam, és milliószor többet érnek nekem, mint bárki véleménye.
Egyébként a tetoválás nem új keletű dolog, már jóval az általad említett “börtön kultúra” előtt voltak. Sőt időszámításunk előtti időkben is voltak már, és nem egy uralkodó viselt a bőrén valamilyen mintát. Sissire sem fújjoltak, mert volt egy vasmacska tetoválása, sőt, kora egyik legszebb és legigényesebb nőjének tartották és tartják még a mai napig is.
ha normális az tetkó akkor pont az a lényeg,hogy örökre ott maradjon.
itt persze nem a nonfig hülyeségekre meg divat f4szságokra kell gondolni,mert azt is meglehet csinálni normálisan,csak az lóf4sztsem jelképez.
A tetkós ismerőseim számára mindegyik varrás jelent valamit. valami öröket,ami nem veszikel a memo kártyárol,ami áram szünetben is látható és nem rágja össze a kicsi.
tehát egy jó,jelentéssel biró tetkó nem lesz taszító,a másik fajta sem,csak értelmetlen.
Nekem meg az csúnya egy férfin ha azt hiszi megmondhatja én hogy láthatom magam szépnek.
Van olyan tetkó ami nem azért csúnya mert lányon van hanem mert maga a tetkó ronda és van olyan nő szerintem akinek kifejezetten jól áll egy jól tervezett minta.
Igazából ha nem jársz tetkós lánnyal a te dolgod de a helyedben én azért nem hirdetném hogy "lányok ne varrjátok magatok mert NEKEM nem fogtok tetszeni" senkit nem érdekel, mindenki nézzen ki úgy ahogy akar aztán majd ebből válogatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!