Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lányok! Szerintetek nagyon...

Lányok! Szerintetek nagyon gáz, és visszataszító, ha egy pasi teljesen szét van tetoválva?

Figyelt kérdés

Tervezem, hogy kivarratom magam, viszont még nem döntöttem 100%-san, hogy akarom-e. Igazából csak a 2 karomat meg hátamat varratnám ki, max a mellkasom, de ennyi! Már megvannak minták is amiket elképzeltem, jah és csak fekete meg piros színűek lennének a minták. Természetesen mindegyiknek lenne jelentése meg mondanivalója is. Szerintetek mennyire visszataszító, vagy undorító, ha agy pasi túlzottan kivan tetoválva? Tudom, hogy mindenkinek más jön be meg ízlések és pofonok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Kérlek kort is írjatok! A válaszokat előre is köszönöm!

(27F)

2019. okt. 27. 20:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Akinek ez a stítusa és van hozzá izlése annak jól áll. Nagyon ritka egyébként.
2019. okt. 27. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudja viselni és tényleg illik a kiállásához, személyiségéhez, stílusához akkor nagyon szexi is tud lenni.
2019. okt. 27. 22:38
 13/18 Metionin ***** válasza:
100%
Ha ízlésesek a tetkók, nekem semmi bajom nincs vele ha valakin sok van. Az nem tetszik, ha az arcán is van, egyébiránt tőlem az egész teste ki lehet varrva, nem számít. Egyébként meg a tetkókkal úgyis lassan lehet haladni, tekintve hogy igényes munkának megkérik az árát, szóval szerintem fogod te érezni, hogy mikor elég. Már nem vagy kistini, te már felfogod hogy milyen anyagi és egyéb vonzatai vannak annak hogy valaki ilyen szinten ki legyen varrva. 29 nőstény
2019. okt. 28. 00:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A párom jobb karja teljesen ki van varrva, a nyaka jobb oldalt ami lemegy a mellkasára, mellkasa bal oldalán is van, illetve félhátas tetkója is van. Én szeretem, szerintem jól áll neki. Mióta együtt vagyunk nincs új tetoválása (2 éve).

Nekem 8 tetoválásom van, kisebb is nagyobb is. Ami igazán látható helyen van az a bal karomon van, illetve a tarkómon.

2019. okt. 28. 01:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik
2019. okt. 28. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha nagyon érdekel mások véleménye, ne csináld, mert mindig lesz olyan akinek nem tetszik. Ha neked tetszik akkor csináltasd meg nyugodtan, csak akkor megfelelő szakembert válassz mindenképp. Ahhoz hogy az egész tested tele tetováltasd nagy önbizalom kell, és meg kell tanulnod elfogadnod a kritikát, ha olyan helyre is varratsz amit nem lehet elrejteni. És azt is meg kell értened, hogy soha nem fogsz rábeszélni egy olyan embert a tetoválások elfogadására, aki világ életében elítélte.

Párt találni biztosan tudsz vele, főleg ha amúgy igényes, és barátkozni is tudni fogsz majd. Ha meg nem tudod viselni, nem áll jól, akkor még több kritikát fogsz kapni, de ez ezzel jár. Aki normális az nyilván nem fog utcán beszólogatni.

2019. okt. 28. 14:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket! Hát igazából 2-es érettségivel sajnos nem igazán fogok irodában ülni, sem magasabb beosztást találni... :D Ami párválasztást illetti, én inkább a szolidabb kifinomult lányokat szeretem. 1-2 szolid nőies tetkó belefér, de nem tetszenek a túlzott szétvart lányok. :) A teljesen kivarratást nem úgy értettem, hogy teljesen befedje a karomat, hanem külön a felkar külön az alkar. Igazából még tervezem kisportolni a testem, és majd szerintem utána térek vissza e kérdésre. Addig meg dilemmázok még. Minden kedves hölgynek mégegyszer köszönöm a válaszokat! Természetesen mentek a zöld jelek! További szép napot mindenkinek! :)
2019. okt. 28. 17:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kèrdező én szemèly szerint kedvelem a tetovàlàsokat, de ismered a nagy sz.pás balladàit?:

- amikor àlmaid nője ràd se hajlandó nézni, mert rengeteg pènzért szétvarrattad magad

- amikor egy szofisztikált aranyos tündérkèvel jösz össze, másnap pedig egy gerincet kitépő dèmont àbrázoló, egész hàtat fedő tetoválàssal àllít haza (mert hát neked is van, majd megbékélsz vele)

- ma akarod mert "mély jelentése van" holnap meg azt mondod hogy inkább tetted volna fèlre a kocsira a pénzt

- eldicsekszel a haveroknak milyen menő gyerek vagy a gondosan megtervezett tetkóddal, majd ràmutat valaki egy foltra: "bzmeg Józsi ez nem olyan mit egy véreres péló??" (ès de)

Nőkènt magamon is kedvelném a tetkókat mert esztétikusnak tartom, de a kèrdésedről süt, hogy tèged baromira megviselne mások negatív vèlemènye. Szerintem a tetovàlàsokat nem neked talàltàk ki.

2019. dec. 1. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!