Lányok! Szerintetek nagyon gáz, és visszataszító, ha egy pasi teljesen szét van tetoválva?
Tervezem, hogy kivarratom magam, viszont még nem döntöttem 100%-san, hogy akarom-e. Igazából csak a 2 karomat meg hátamat varratnám ki, max a mellkasom, de ennyi! Már megvannak minták is amiket elképzeltem, jah és csak fekete meg piros színűek lennének a minták. Természetesen mindegyiknek lenne jelentése meg mondanivalója is. Szerintetek mennyire visszataszító, vagy undorító, ha agy pasi túlzottan kivan tetoválva? Tudom, hogy mindenkinek más jön be meg ízlések és pofonok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kérlek kort is írjatok! A válaszokat előre is köszönöm!
(27F)
Én tőled 5 évvel fiatalabb vagyok, de úgy látszik, mégis érettebben gondolkodom ezen a téren:NEM ajánlom!
Elég viccesen fogsz kinézni 50+ osan ráncos bőrrel, a redős tetoválásaiddal. És nem rosszindulat, de te se vagy kivétel, te se maradsz örökké 27 éves! Pikk-pakk elszállnak az évek és rohadtul megfogod bánni, pláne, ha egy jól fizető állást is majd ezért buksz...
Mással tűnj ki, például a személyiségeddel, ne azzal, hogy moslékká varratod magad!
Ps: és ezzel most nem azt mondom, hogy itt-ott elrejtve nem fér el 1-1 apróbb, szolid tetko!
22/Lány
Kérlek ne másoknak akarj megfelelni..
Ha neked tetszik és szeretnéd hajrá, ne random nők véleménye tartson vissza.
De ha ennyire nem vagy biztos magadban, még várj vele.
Számomra egyébként nem taszító, tud vonzó is lenni.
21/l
Én börtönben dolgozom. A rabok 90%-ára pont illik a leírásod. Taszító! Sajnálom, te kérted a véleményem.
30/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!