Lányok nektek bejönnek a tetoválók?
Figyelt kérdés
Mármint, ha valaki ezzel foglalkozik2019. okt. 26. 15:11
2/11 anonim válasza:
Nem. Miért, azok mitől lennének "VALAKIK"?
4/11 anonim válasza:
Manapság menő foglalkozásnak számít, de nem vagyok annyira felszínes, hogy csak ezért "jöjjön be" valaki.
6/11 anonim válasza:
Ugyanolyan ember mint más, csak neki ez a munkája.🙂
8/11 anonim válasza:
Nem a foglalkozása érdekel,hanem ő maga.
9/11 anonim válasza:
Nem. Sokat mozgok közöttük és sokat ismerek, de 10bol 9 el van szállva magától, főleg a fiatalok meg a kezdők. Ocsmány stílusa van a legtobbnek. Vannak kedvesek és normálisak is, de ők az idősebb korosztaly. Vagy nők.
10/11 anonim válasza:
Én tetoválóként megerősítem az előzőt, soha nem járnék szakmabeli fickóval, a nagy részük kivagyi suttyó. Ráadásul utálom ezt a most menő "varrassuk tele a fejünket-nyakunkat minden hulyeseggel" dolog sem, szoval tolem hulyen hangzik, de az se tetszik, hogy meg az arcuk is ossze van tetovalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!