Tetoválás előtti borotválástól megerősödhet a szőr?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és olyan helyre szeretnék tetoválást, ahol alig látható, színtelen piheszőr van. Viszont a tetováló ezt is leborotválná előtte. Ettől az egy (illetve ha több alkalommal készül a tetkó, akkor több) borotválástól megerősödhet úgy a szőr, hogy utána nem lesz szép, és kénytelen leszek mindig szőrteleníteni azt a területet?
Van, aki nem szőrteleníti később a tetovált területet, és úgy is szép, nem lett szőrösebb?
2019. szept. 28. 19:54
1/3 anonim válasza:
A borotválástól nem erősödik a szőr.
2/3 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz szőrösebb és nem lesz erősebb a szőr. Ugyan úgy piheszőr lesz csak rajta. Annyi, hogy ha esetleg nagyon szőke a szöröd és nagyon fekete a minta, akkor jobban látszik majd rajta. Nem a borotválás miatt lesz erősebb a szőr, hanem a hormonális hatások miatt. Sok tetoválásom van, egyiket sem szőrtelenítem és sok nőt ismerek, akiknek sok van, és ők sem szőrtelenítik őkek külön, csak úgy, ahogy azelőtt is (hónalj, lábak, intimrészek).
3/3 anonim válasza:
A borotválástól nem erősödik meg a szőr, ezt a buta mítoszt már vagy 10 éve elvetették. Nekem szépen ránőtt a piheszőr a tetoválásaimra és semmivel sem lett erősebb, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!