Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen tetkót ajánlanátok?

Milyen tetkót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Volt egy kistestvérem.. Ő elhunyt. 1 hetes volt és az emlékére szeretnék egy tetkót.

Eddig egy dátumra gondoltam a csuklómra (mikor megszületett, és mikor elhunyt..) és egy ilyet a dátum alá: [link]

Mit ajánlanátok?..

Ezen sokat gondolkodtam de valami szimbólumot is akarok mellé ami jelképezi a testvéri szeretetet.

(16/L)

2019. szept. 22. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Én a helyedben várnék még 2 évet és gondolkoznék a mintán. Szülői beleegyezésre amúgy is szükséged lenne most.

Nem valami kreatív az elképzelésed (nekem). Én biztosan megkérnék egy tetoválót, hogy tervezzen valamit, mert ez így elég tucat, kb.bárhol szembe jöhet veled egy ilyen. Ha tetováltatsz és mély jelentése van, akkor már tényleg legyen egyedi, szerintem :)

2019. szept. 22. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Régóta gondolkodok rajta

És tudom hogy nem kreatív, ezért kérdezlek meg titeket, hogy van-e ötletetek ami kifelyezné a testvéri szeretetet

Az engedély megvan

És majd következő hónapban megyek be a szalonba

Viszont addig kellene egy minta.. Ami egyedi és kreatív

2019. szept. 22. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
13%
az ember a szívében, lelkében emlékezzen, ne a külvilág számára kirakni divatból...
2019. szept. 22. 13:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Emlékére szeretném csináltatni

Nem divatból

2019. szept. 22. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

#3!

Nekem is van emléktetoválásom. Az egyiket állandóan takarja a ruha, a másikat meg a karórám. És szimbolikusak ezek a tetoválások, amíg nem mondom el, mi a jelentése, senki nem fogja tudni. Amúgy meg, amiket írtál nem ütik ki egymást...tapsztalatból mondom, hogy valamilyen szintű megnyugvást ad, tudod ennek is megvan a pszichológiája. Ha valamivel nem vagy tisztában inkább ne szólj semmit.

Kérdező! Én továbbra is azt mondom, hogy a tetoválót kérd meg inkább, hogy tervezzen valamit. Ha elmondod neki, hogy milyen okból szeretnéd, mekkorát, mik az elképzeléseid stb. akkor ő fog tudni alkotni neked valami különlegesebbet.

2019. szept. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!